Tern vouwfietsen


Een goede vouwfiets, maar niet de hoofdprijs betalen? Tern heeft de oplossing. Op zowel reguliere als elektrische vouwfietsen heeft Tern een aantal revolutionaire modellen die kwalitief erg goed zijn en ook nog eens goed te betalen. De fietsen van Tern kenmerken zich door een makkelijk vouwbaar geheel en goede rijeigenschappen. Voor de forens die elke dag de trein pakt zijn er modellen, maar ook de vakantiefietser die de fietsen in de camper meeneemt komt aan bod. Tern heeft een breed assortiment en biedt u daardoor ruime keuze wat betreft versnellingen, zithouding en overige aankleding van de fiets.

Vouwfietsen
Voor elke omstandigheid een fiets, dat is het idee van Tern. Dus of u nou met de trein gaat onderweg naar uw werk of het vliegtuig pakt voor een trekking-tocht aan het andere kant van de wereld, Tern heeft een geschikte fiets. Door het brede assortiment en grote variëteit aan specificaties(wielmaat, versnellingen, gewicht, grootte) is er voor elke situatie de juiste fiets.


Elektrische vouwfietsen
Fietsen met een extra duwtje in de rug, dat is wat elektrisch fietsen eigenlijk inhoudt. Fijn op uw gewone fiets, maar nog prettiger op uw vouwfiets. Door de elektrische ondersteuning in de Tern vouwfietsen is elke rit een nog groter plezier, of u dit nu doet naar uw werk of op vakantie. Door de prettige positie van motor en accu is de fiets perfect in balans en kunt u ook in bergachtig gebied en op onverharde wegen goed uit de voeten.
UPDATE: Binnenkort verwacht; de Tern e-vouwfiets met Bosch middenmotor. Het meest bekende middenmotor systeem voor op de e-bike wordt op korte termijn ook op de Tern vouwfiets gebruikt en zorgt voor een nog prettigere rit, met een nog betere ondersteuning.