Achielle


Een lifestyle merk met een verhaal, de prachtige retro fietsen van Achielle, hier leest u hoe het begon: Het was in 1946 dat ons grootvader Achiel een fietswinkeltje startte in Zwevezele. Wij, Peter & Tom, zijn nu 70 jaar verder en samen met ons vader Jan en enkele trouwe werknemers maken we nu fietsen met zijn naam en gezicht op. Voor onze Achielle fietsen halen we de inspiratie in het begin van vorige eeuw. Die modellen combineren we met de huidige technologische vooruitgang. Wat Achielle zo uniek maakt is dat alle stalen frames nog in eigen fabriek gemaakt worden. Van buis tot volledige fiets in één atelier. Dit Belgische fietsmerk werkt dus met de nieuwste technieken, geinspireerd door fietsen van vroeger. Dit maakt een Achielle fiets zo uniek.Achielle heeft drie type fietsen, de reguliere fiets, de e-bikes en de limited editions. Voor elke fiets geldt dat u deze zelf samenstelt, elke fiets is dus verschillend en gepersonaliseerd voor u. De keuze voor het type frame is het belangrijkste, hierna kunt u kiezen voor een kleur en hoeveel versnellingen u wilt. Ook de bagagedrager of juist een voordrager zijn toe te voegen, kiest u zwarte banden of gaat u voor retro en neemt u een creme kleurige band zoals hierboven weergegeven. Een heleboel keuzes, wij adviseren en begeleiden u hier graag in. Profile Janssen in oficieel dealer van Achielle! Komt u gerust langs om een prachtige Achielle fiets te bekijken en te bestijgen voor een proefritje.  


Er zijn sportieve modellen, modellen met een klassieke zit en van alles daar tussen in. Dit maakt dat Achielle een breed aanbod heeft , van woon-werk fiets tot sportieve fiets voor een zondagse rit.

 
Klik hier voor het assortiment van Achielle.

Houd er rekening mee dat dit de standaard modellen zijn en dat deze volledig naar eigen smaak kunnen worden samengesteld.