Batavus elektrische fietsen

E-bike's

Denk u bij een elektrische fiets aan zo'n groot log ding met een luidruchtige motor? Of krijg je een oma-gevoel? Zo is het al lang niet meer! 
E-bikes zijn er in alle soorten en maten. Er zijn sportieve e-bikes, e-bikes voor fietstochten en e-bikes voor in de stad. Wie je ook bent, we hebben voor iedereen een Batavus e-bike. U hoeft ook niet te denken dat u niet sportief bent met een elektrische fiets, want u bepaalt zelf hoe hard u trapt. Zin om je lijf even aan het werk te zetten? Dan stelt je de trapondersteuning gewoon bij naar een lagere stand.


              


Wie je ook bent, Batavus e-bikes zijn voor iedereen. Wil je als man een omafiets? Dat is tegenwoordig dus helemaal niet meet gek! Wil je niet dat je rok vast komt te zitten in de ketting, dan kun je beter voor een e-bike met gesloten kettingkast gaan. Wilt u als vrouw een herenmodel met een hoge stang? Dat is ook prima. Een elektrische fiets met lage instap blijft het meest praktisch, of je nu vrouw, man of genderneutraal bent.Bij ons kunt u altijd langskomen voor een uitgebreide, maar vrijblijvende proefrit en een lekker kopje koffie. Uiteraard kunt u op dat moment ook al uw vragen stellen wat betreft de fiets, wij hebben veel modellen staan die allemaal geprobeerd kunnen worden.
Wij zijn officieel Batavus dealer!
 

Klik hier om alle elektrische fietsen van Batavus te bekijken