Beixo vouwfietsen

Profile Janssen "de vouwfietsspecialist" is uw dealer voor Beixo vouwfietsen


De Beixo vouwfietsen vallen vooral op door de cardan aandrijving. De cardanas zorgt ervoor dat de Beixo vrijwel onderhoudsvrij is.
Naast deze aandrijving is de Beixo uitgevoerd met 20 inch wielen, dit zorgt ervoor dat de Beixo het comfort bied van een volwassen fiets.
De Beixo vouwfiets is er ook in een elektrische ondersteunende variant.
De Beixo is er in twee uitvoeringen:
 

Klik hier om alle Beixo vouwfiets modellen te zien

Bij ons kopen heeft het voordeel dat u eventueel uw oude fiets kunt inruilen, en bij ons terecht kunt voor service beurten en reparatie's.

Normale Beixo

Compact high

De klassieke Beixo met hoge instap.

Compact low

De Beixo electra

De beixo electra combineert het gemak van compact-vouwfiets en de cardan-as met een hoogwaardige elektrische aandrijving. Zowel met als zonder de ondersteuning fietst de electra heerlijk. Met een simpele druk op de knop schakel je de motor aan of uit. En met een gewicht van iet meer dan 20 kilo is het meteen één van de lichtste elektrische vouwfietsen.

Het niveau van de trapondersteuning regel je met een druk op de knop. De accu is afneembaar zodat deze ook binnen is op te laden. En dit scheelt meteen weer twee kilo tillen. Met een actieradius van minimaal 60 kilometer (al naar gelang de mate van ondersteuning) brengt de beixo electra je zonder moeite overal.

De Beixo electra high
 
De Beixo electra low

 

De Beixo X-Town

 De crosstown (x-town) combineert de goede eigenschappen van bewezen successen op vouwfietsgebied: licht, klein op te vouwen en geen ketting. In vier handelingen is de fiets op zijn kleinst
deze fiets heeft niet als de andere beixo's een cardanas, maar een V-snaar. Hierdoor is deze fiets een stuk lichter dan alle andere modellen van beixo. Deze fiets is uitgerust met Nexus 3 versnellingen en v-brake's


De Beixo Crosstown


Vouwinstructie