Bickerton vouwfietsen

Bickerton is een vouwfiets met een rijke geschiedenis. Wellicht kent u de Brompton? Dan wilt u vast ook de geschiedenis weten. In 1970 ontwikkelde Harry Bickerton een vouwbare fiets, van licht aluminium. Deze fiets was vooruitstrevend, door gebruik van deze lichte metaalsoort en een goed vouwsysteem. Brompton is ontwikkeld uit het idee van Harry Bickerton en de Bickerton is een belangrijke schakel geweest in de ontwikkeling van de vouwfiets. Vanaf 1970 tot de dag van vandaag is Bickerton nog altijd een kwalitatief goede en betrouwbare vouwfiets, met daarnaast ook nog eens een betaalbaar prijskaartje.
Bickerton werkt met verschillende modellen en heeft zo voor verschillende doeleinden de juiste fiets te bieden. Voor de onderhoudsvrije fietser is er een Bickerton met naafversnelling, maar ook voor de sportieve fietser een vouwfiets met derailleur. De prijsrange van de Bickerton is tussen de 459 euro en 799 euro, afhankelijk van het type dat voor u geschikt is. Door de mooi gelakte fietsen met bruine details ziet deze betaalbare fiets er chique uit.

Klik hier om alle Bickerton vouwfietsen te bekijken


Wij zijn officieel dealer van Bickerton, en hebben verschillende Bickerton modellen staan in de winkel die u uitgebreid kunt komen bekijken, proberen en uiteraard kunt u zich bij ons vakkundig personeel volledig laten informeren. Wij hebben naast Bickerton nog vijf andere vouwfiets merken, ook altijd ruim op voorraad. Wij mogen onszelf dan ook de vouwfietsspecialist van de regio noemen. Voldoende vergelijk en voor ieder wat wils!