Bosch Nyon

​De eerste all-in-one boordcomputer!

De Bosch Nyon is de sleutel tot een nieuwe, fascinerende ebike. Gekoppeld met online-portaal en smartphone-app stelt Nyon alle informatie ter beschikking. De speciaal voor de ebike ontwikkelde boordcomputer luidt het begin in van een nieuw tijdperk. 

​Intelligent gekoppeld

​De Bosch Nyon is een slimme alleskunner. Zijn intergratie creëert nieuwe ebike mogelijkheden. Met de Bluetooth en wifi is het mogelijk om u telefoon met de Bosch Nyon te verbinden. 

Overzicht van de functies

​Veelzeggende weergave, individueel screendesign: de ride-modus  levert alle voor de rit relevante informatie in een oogopslag. De Bosch Nyon laat u kilometerstand en snelheid in een oogwenk zien. dynamisch of volledig ontspannen? uit de ondersteuningtrappen Turbo, Sport, Tour, Eco en off kiest u, hoeveel ondersteuning de pedelec u levert. uit meer dan 20 diverse inf-opties en drie verschillende lay-outs geeft u vorm aan uw ondividueel Ride Screen. 

Navigatie

​Wilt u altijd op koers blijven, plan uw route voor de rit, draag de tour over aan de Nyon en start de navigatie uw boordcomputer navigeert u zoals gewenst tot op uw bestemming. Naar wens leidt de Nyon u naar de snelste of de mooiste route. En met het nieuwe, voor eMountainbikers ontwikkelde routeprofiel ,,eMTB'' leidt de boordcomputer u hoofdzakelijk naar overharde wegen. Beleef de mooiste plekjes langs uw route. En maak mooie tussenstops.

Fitness 

​Uw ebike wordt met Nyon uw volkomen persoonlijke trainer. Of u nu een ambitieuze sportman/-vrouw of een goede gezondheid nastrevende ebiker bent- het maakt niet uit:
​Nyon toont, wat u te bieden hebt. Het gegevenoverzicht krijgt u in real-time. Op basis van de rijgegevens berekent Nyon uw capaciteit en het calorieënverbruik. Hoe efficiënt u vorm geeft aan de training. Draagt u een borstriem, dan betrekt Nyon uw cardiovasculaire waarden bij de fitnesscalculatie. 

Smartphone-Functie

​Goed nieuws! Een pop-up informeert u over de ontvangst van een nieuw sms-berichten op uw smart-phone, zo blijft u steeds op de hoogte terwijl uw mobiele telefoon veilig in uw tas kan blijven. Bij een korte stop leest en beantwoord u nieuwe berichten op uw telefoon en komt u zodoende veilig aan op uw bestemming. 

Klik hier om de Bosch Nyon te bekijken.