Brompton vouwfietsen

De Brompton Vouwfiets is de absolute topper onder de vouwfietsen

 Profile Janssen "de vouwfietsspecialist" is uw dealer voor Brompton vouwfietsen Brompton vouwfietsen blinken uit in vouwgemak, compactheid en uiteraard de rijeigenschappen. Iedere Brompton wordt handgemaakt in West-Londen, op deze manier wordt de kwaliteit gegarandeerd. Het ontwerp van de Brompton vouwfietsen is het resultaat van 35 jaar innovatie en verbetering. Door dit ontwerp kan een Brompton in 10 tot 20 seconden worden opgevouwen. Een Brompton is maatwerk waarbij uit vele verschillende types en onderdelen kan worden gekozen. De meest gangbare uitvoeringen hebben wij in de winkel staan en ruim op voorraad! Zelf een Brompton samenstellen kan ook volgens het B-Spoke programma. De levertijd van deze fietsen lopen dan wel op (gemiddeld 6 tot 8 week).
 
 

Het frame van de Brompton is verzinkt onder de lak en kan dus niet roesten. De Brompton is de kleinst vouwbare fiets ter wereld en hierdoor zeer gemakkelijk mee te nemen in auto, trein boot of bus. In combinatie met het openbaar vervoer vormt de Brompton een snel en goed alternatief voor de auto. De Brompton mag vaak gratis mee in de trein, metro of bus ! Als een van de weinige vouwfietsen is de brompton zeer geschikt voor mensen met lange benen, in combinatie met een verlengde zadelpen. Ook is de fiets voorzien van een uitstekende schokdemper die zorgt voor veel comfort. De Brompton is leverbaar in vele uitvoeringen. Deze onderscheiden zich door 3 of 6 versnellingen,wel of geen bagagedrager,spatborden of verlichting en in 3 verschillende stuurcombinaties.
 
 


Vouwinstructie Brompton vouwfiets:
Bekijk video .                                                                                                 Bekijk video

Type uitvoering

De Brompton vouwfiets kan worden uitgevoerd in verschillende types:


De E-Type:

De Brompton E-Type is de lichtste en goedkoopste uitvoering. Deze uitvoering heeft geen spatborden en bagagedrager.

De L-Type:

De Brompton L-Type is uitgerust met spatborden, essentieel voor fietsen bij slecht weer.

De R-Type:

De Brompton R-Type is de meest complete Brompton, deze uitvoering heeft spatborden en een bagagedrager. De bagagedrager heeft een dubbele functie. Naast de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen zorgt de bagagedrager er ook voor dat wanneer de Brompton is opgevouwen het pakketje stabieler staat en verrijdbaar is.

Versnellingen


De Brompton vouwfietsen zijn met verschillende versnellingsmogelijkheden te leveren.
De meest verkochte Brompton vouwfietsen worden geleverd met drie of zes versnellingen.

Stuurkeuze


De Brompton vouwfietsen zijn uit te voeren met vier verschillende type sturen. Sinds de introductie van het H-Type stuur is dit een van de populairste opties. Het H-Type stuur zorgt ervoor dat u een meer rechtop zittende houding krijgt op de vouwfiets.
Hoogte verschil tussen de verschillende uitvoeringen.

Zadelpen

                  Standaard zadelpen                                                                                             Telescoop zadelpen

                                       

Zadelkeus

                   Standaard Brompton zadel                                                                       Brooks B17 Special

                         

Frame vering

Standaard schokbreker            Harde shockbreker

 

Verlichtings mogelijkheden

                  Batterij verlichting                                               Shimano naafdynamo verlichting

                  

 

Wilt u nog meer informatie over Brompton? Kom vrijblijvend naar onze winkel, en kom proef fietsen!

UW BROMPTON BEZORGEN WIJ IN HEEL NEDERLAND!
 

BROMPTON ACCESSOIRES


Klik hier voor een uitgebreide pagina over Brompton accesoires of hier om alle tassen direct te bekijken.