Dutch-ID elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Dutch-ID zijn in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het resultaat is een serie elektrische fietsen die qua geometrie, gebruik, comfort en kwaliteit volledig is afgestemd op de Nederlandse omstandigheden. De Dutch-Id fietsen zijn agfemonteerd met een Bosch of Shimano middenmotor. Deze motoren hebben zijn aandrijving direct op de trapas. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van ondersteuning. De accu's geven een grote actieradius, ook ruim voldoende voor de langere ritten.
 
Klik hier om alle Dutch-ID modellen te zien


De Dutch-ID collectie:

 

De Dutch-ID Tour Evo

De Dutch-ID Tour  is uitgevoerd met het Bosch Active middenmotor. De Tour is voor de dames in 48, 53 cm leverbaar. Voor de heren is de Tour in 53 of 58 cm frame leverbaar. De Dutch-ID Tour is afgemonteerd met een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf.

De Dutch-ID City

De Dutch-ID City is uitgevoerd met de Shimano Steps middenmotor deze ligt laag in het frame, dit zorgt ervoor dat de fiets goed gebalanceerd is en prettig hanteerbaar. De City is verkrijgbaar met het Di2 schakelsysteem dat is ontworpen in opeenvolging van de nieuwe Shimano Steps motor. Het schakelen van dit systeem gaat door middel van de druk op de knop. Dit is een intelligent systeem en dat zorgt ervoor dat als u stilstaat het systeem automatisch terugschakeld naar de laagste versnelling zodat u klaar staat om weg te rijden. Ook is er de mogelijkheid om automatisch te schakelen, zo hoeft u alleen nog maar te fietsen.De Dutch-ID Urban

De Dutch-ID urban is een sportieve stadsfiets met de Shimano steps middenmotor, Magura hydraulische velgremmen en laag gewicht maken het geheel af. Ook deze fiets heeft als optie om uitgerust te worden met het Di2 schakelsysteem. De Urban is er ook in een andere variant de 'Naked' (te zien op het rechter plaatje). Dit is een iets sportiever model met optioneel met hydraulische schijfremmen en het Alfine 11 Di2 schakelsysteem.  De Urban en Urban Naked zijn verkrijgbaar voor dames in 48 en 53 cm en heren in 53 en 58 cm  

               De Dutch-ID Cruise

De Dutch-ID Cruise is ideaal voor de meest veeleisende ritten. De Dutch-ID Trekking is verkrijgbaar in het mat zwart of wit. Voor de dames is de Cruise verkrijgbaar in 48, 53 of 58 cm frame. De heren uitvoering is leverbaar in 53 of 58 cm frame.