FirstBIKE Loopfiets

Een loopfiets is misschien wel het leukste en beste speelgoed dat u uw kind kunt geven. Met de loopfiets van FirstBike leren kinderen snel te balanceren en te manoeuvreren. Tijdens het spelen met de loopfiets ontwikkelen kinderen hun motoriek intensief.

Voor de FirstBIKE producten klik hier

Bekijk video

Voor de FirstBIKE producten klik hier

Waarom een FirstBIKE loopfiets?

Met de loopfietsen van FirstBIKE leren kinderen snel te balanceren en te manouvreren. Gaat de FirstBIKE te snel of dreigt de fiets om te vallen dan zal uw kind remmen of zich corrigeren door één of beide voeten op de grond te zetten en zo de controle over de loopfiets terugkrijgen. Omdat de kinderen tijdens het spelen met loopfietsen hun motoriek intensief ontwikkelen leveren loopfietsen een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van hun motoriek. Dit is de reden waarom wereldwijd miljoenen ouders hun kinderen het plezier van een loopfiets gunnen.

De loopfietsjes van FirstBIKE onderscheiden zich door het lage gewicht, een speciaal gevormd loopfietszadel, de montage van een zeer goede trommelrem en de duurzaamheid. Anders dan bij metalen en houten loopfietsen beschadigen de kunststof loopfietsen van FirstBIKE nauwelijks bij het vallen en 'onzorgvuldig' wegzetten van de fietsen. Er kunnen geen scherpe randen of splinters ontstaan bij beschadiging en natuurlijk heeft ook roest geen kans. Dit alles maakt een kunststof loopfiets de beste keus voor jarenlang speelplezier.

Snel fietsen zonder zijwielen

Met de FirstBike start het leren fietsen spelenderwijs op de leeftijd van 2 jaar oud. Uit onderzoek blijkt dat kinderen na een paar jaar op een FirstBike vaak meteen zonder zijwielen kunnen fietsen!

De FirstBike loopfiets is ideaal voor wandelingen, zelfs kleine kinderen kunnen makkelijk het looptempo van volwassenen bijhouden.

FirstBike, de “outdoor” loopfiets

De in Duitsland ontworpen loopfietsjes van Firstbike onderscheiden zich door het lage gewicht, duurzaamheid en een speciaal gevormd waterafstotend loopfietszadel dat zonder gereedschap in hoogte verstelbaar is.

Een kunststof loopfiets of een houten loopfiets?

Anders dan bij metalen en houten loopfietsen beschadigen de kunststof loopfietsen van Firstbike nauwelijks bij het vallen en ‘onzorgvuldig’ wegzetten van de fietsen. Er kunnen geen scherpe randen of splinters ontstaan bij beschadiging en natuurlijk heeft ook roest geen kans.

Speciaal trommelremsysteem

Experts bevelen kwaliteitsloopfietsen, zoals FirstBike, aan als de eerste stap richting het fietsen op een echte fiets. Als u kiest voor de uitvoering met handremmen zal uw kind ook daarmee leren omgaan, door middel van het speciale kindvriendelijke SAFETY STOP trommelremsysteem.

Loopfiets specificatiesFirstBIKE mandjes