Flyer elektrische fietsen

Flyer collectie 2017

Wij zijn officieel Flyer dealer!

Klik hier om het gehele assortiment flyer fietsen te bekijken.

De nieuwe collectie Flyer elektrische fietsen hebben een aantal belangrijke wijzigingen ondergaan.
Alle modellen hebben een fris nieuw frame design gekregen. De belangrijkste vernieuwing zit hem echter in de aandrijving. De accu en motor zijn vernieuwd met de nieuwste generatie Panasonic middenmotoren en accu's.
De accu is nu ook op te laden zonder deze uit de fiets te halen. De Panasonic middenmotor zorgt voor topprestaties door middel van het efficiente 3 sensorenconcept. Ook wanneer u de ondersteuning uitschakelt rijden de Flyer elektrische fietsen soepel en licht.
De Flyer elektrische fietsen hebben standaard 5 jaar garantie! Uit diverse elektrische fietsen testen komt de Flyer keer op keer als beste naar elektrische fiets naar voren!

De T-Serie

De T-Serie van Flyer is het meest gangbare model. De T-Serie is geschikt voor lange toertochten maar ook voor woon-werk verkeer en de korte stadsritten. De Flyer T-Serie heeft een slank frame en sportieve 28 inch wielen.
Ten opzichte van de vorige modellen is de nieuwe Flyer T-serie op meerdere punten vernieuwd.  De T-Serie heeft een fris nieuw frame design. De achterdrager heeft een modernere uitstraling en heeft een geintegreerd handvat voor het makkelijk verplaatsen van de fiets in krappe ruimtes. 

De C-Serie

De C uit de Flyer C-Serie staat voor Comfort. De fietsen uit de Flyer C-Serie hebben een wat rechtere zitpositie en zijn zeer stabiel. Dit komt doordat de C-Serie is uitgevoerd met 26 inch wielen. De hele fiets wordt hierdoor een paar centimeter lager, de verhouding blijven echter wel goed. De Flyer C-Serie wordt in vier verschillende framematen aangeboden (Dames: 41-45-50 en 55 cm).

De RS-Serie

De volledig vernieuwde framegeometrie, de hoogwaardige onderdelen en de keuze uit 28“of 27,5“ wielen maken de RS-Serie het ideale voertuig voor zowel „vliegende forenzen“ als voor sportieve tourfietsers. De RS-Serie is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, in de kleuren parelwit en zwart.

De Flyer Pluto

Weinig ruimte of vaak onderweg, maar toch elektrisch fietsen? Dat kan met de Flyer vouwfiets. 
De Flyer vouwfietsen hebben een aluminium frame van 45 centimeter hoog. Opgevouwen meet de Flyer vouwfiets 88 x 45 x 63 cm (L,B,H).

Net als andere Flyer fietsen is de vouwfiets uitgerust met een krachtige premium motot van panasonic. Ook de accu van de vouwfiets doet niet onder voor die van andere Flyer fietsen.

De Flyer Tandem

De Flyer tandems zijn uitgevoerd met de beste technologie. Ze hebben een zeer sterk en stijf frame en fietsen comfortabel dankzij twee verstelbare stuurpennen en geveerde zadelpennen. De Flyer XT Deluxe tandem is afgemonteerd met het derailleursysteem Shimano XT. De Flyer Tour heeft een Rohloff 14 versnellingsnaaf, op de Flyer NuVinci Deluxe zit een NuVinci traploze naaf.

 

De Flyer Flogo

De Flyer Flogo is geen gewone fiets, maar ook geen vouwfiets. Zo’n wendbare, compacte fiets is reuze handig voor in de stad: u ontwijkt de files en komt toch snel én zonder zweetdruppels op uw bestemming aan. Uw Flyer i:SY meenemen is gemakkelijk: achter de auto, caravan of camper of op de boot.