Flyer elektrische fietsen

Al 25 jaar ervaren fietsers de voordelen van FLYER, in allerlei situaties: in het dagelijkse leven, in het woon-werkverkeer, in de vrije tijd, op vakantie en tijdens het sporten. Met de fietsen van FLYER gaat u altijd snel, veilig en stijlvol op pad.​Er zijn verschillende lijnen binnen het assortiment van Flyer, met allemaal een eigen systeem en functionaliteiten. Uiteraard zijn er binnen deze lijnen weer veel verschillende specificaties mogelijk, zoals versnellingssystemen van wisselende merken, schijfremmen of velgremmen en accukeuze. Ook is er in elke modellijn is er een speedpedelec beschikbaar.
 

Tour

Klim moeiteloos over hellingen met familie en vrienden, laat heuvels achter u liggen, ga op pad zonder van tevoren na te denken waar de rit vandaag eindigt. Na elke volgende bocht, op rustige landweggetjes en met het gezicht in de wind ontdekt u wat vrijheid op de e-bike van FLYER betekent.​
 


 

Urban

Niets is heerlijker dan de vrijheid onderweg. Rijd waar en wanneer u maar wilt. Op de lange weg naar kantoor, in de welverdiende vrije tijd. Alleen of met kinderen. U bent mobiel, zonder de druk van een tijdschema, zonder brandstof nodig te hebben en zonder parkeerproblemen te ervaren. Fiets door levendige steden en over fraaie landwegen, voel de wind, ontdek het gemak. Ervaar de vrijheid met uw FLYER e-bike.
 


Mountain

Alleen of met vrienden, over ongerepte paden, bergop en bergaf. Met grenzeloos plezier gaat u het onbekende tegemoet. Presteer op de toppen van uw kunnen, verleg grenzen en bepaal zelf wanneer de rit ten einde is. E-moutainbikes laten zien hoe fijn het is om de vrijheid op de fiets te ervaren.
 

​Speedpedelec

De high speed modellen zijn er voor sportieve fietsers die 25 km/h niet snel genoeg vinden. De high speed modellen ondersteunen tot een snelheid van 45 km/h. Met de FLYER high speeds wordt een bestemming snel en op een milieubewuste en sportieve manier bereikt. De high speeds zijn ideaal voor filevrij woon- en werkverkeer.

Wij zijn officieel flyer dealer!

 
Klik hier om alle elektrische fietsen van Flyer te bekijken