Flyer elektrische fietsen

Al enkele decennia beheerst Flyer de e-bike markt, met zijn stabiele, goed uitziende en kwalitatief uitstekende fietsen. Het Zwitserse merk laat dan ook niets aan het toeval over en heeft voor dit jaar weer eens de beste onderdelen gecombineerd om tot kwalitatieve hoogstandjes te komen op e-bike gebied en dat ook nog eens in verschillende segmenten. Om een beeld te schetsen van het merk en verschillende lijnen die Flyer voert, wordt hieronder het een en ander nader toegelicht.


​Er zijn verschillende lijnen binnen het assortiment van Flyer, met allemaal een eigen systeem en functionaliteiten. Uiteraard zijn er binnen deze lijnen weer veel verschillende specificaties mogelijk, zoals versnellingssystemen van wisselende merken, schijfremmen of velgremmen en accukeuze. Ook is er in elke modellijn is er een speedpedelec beschikbaar.
 

Tour

​De Flyer Gotour biedt eigenlijk op vele vlakken een geschikte fiets, door keuze voor een Bosch of Panasonic middenmotor is er voor ieder wat wils. De Flyer in combinatie met Bosch motor geeft keuzes uit derailleur versnelling en luxere versnellingsnaven als Nuvinci en Rohloff. Ook is er naast de reguliere ketting de mogelijkheid om te kiezen voor een Gates riemaandrijving.


 

Urban

​De titel zegt het al, in deze categorie bevinden zich de echte stadsfietsen, zoals de Pluto of Flogo compact en vouwfietsen. Naast deze fietsen zijn er ook stadsfietsen die u gerust mee het bos in kunt nemen, zoals de Upstreet5. De laatsgenoemde fiets is met zijn stabiele frame met Panasonic middenmotor en brede banden een echte allround fiets. Uitgevoerd met Gates Drive en Nuvinci versnellingsnaaf brengt deze fiets u over elke berg heen.


Mountain

​Wilt u de stad en de heuvels echt achter u laten en trekken natte bospaden u meer, dan is er de Flyer mountain lijn. Deze mountainbikes varierend van aangekleed en met een relatief rechte zit, tot aan sportief en alleen het hoognodige bieden zelfs in de meest modderige en heuvelachtige terreinen perspectief. Zo kunt u zelfs als de conditie het minder toe laat fluitend een berg beklimmen met uw Flyer.

​Speedpedelec

Voor de snelle forens of de reacreatieve fietser die net iets meer snelheid wil maken. De Flyer speedpedelecs zijn uitgerust met Bosch Performance motor of Panasonic motor met interne versnelling, door deze krachtige motor fietst u tot twee keer zo snel als op een normale e-bike. Omdat de Flyer ten alle tijden stabiel op de weg ligt en voorzien is van de beste onderdelen geeft dit extra zekerheid ook als u met 40 kilomter per uur over de weg gaat.

Wij zijn officieel flyer dealer!

Klik hier voor de Flyer modellen