Flyer Gotour6 7.00
Flyer Gotour6 7.00

Specificaties

Merk Flyer
Uitvoering Dames
Wielmaat 28
Remmen Schijfrem met hydraulische bediening
Versnellingen Nexus 8

Beschrijving

De nieuwste generatie Flyer is een feit! Terwijl de ketting nog altijd de meest gebruikte aandrijving is, maakt de beltdrive een opmars en laat dit uitgerekend het systeem zijn waar Flyer dit seizoen op inzet. De nieuwe Gotour6 serie is veelzijdig, sportief en bovenal prachtig ontworpen. Door de luchtgeveerde voorvork en brede ballonbanden rijdt u altijd comfortabel over stadswegen en bospaden. Met de riemaandrijving heeft u gegarandeerd jaren fietsplezier met minimaal onderhoud, daarnaast fietst deze ook nog aanzienlijk lichter dan de reguliere ketting.

​Flyer kenmerkt zich door de accu in het midden te positioneren, voor de ideale gewichtsverdeling. Bij dit model is de accu geintegreerd in de framebuis, zodat de fiets altijd nog even wendbaar en stabiel is.
Aanbieding geld voor de Mixte uitvoering met ketting aandrijving.

Flyer Gotour6 7.00

Elektrischefietsen
3.699,
3.299,
U bespaart 11%
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Profile Janssen neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de bestelling met u door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets geleverd kan worden.

Is uw reservering zaterdag na 16:00 gedaan, dan nemen wij dinsdag contact met u op. Zondag en maandag zijn wij namelijk gesloten.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten