Flyer Gotour2 5.00 - Nu €2999!
Flyer Gotour2 5.00 - Nu €2999!

Specificaties

Merk Flyer
Uitvoering Dames
Jaar 2020
Aandrijving Kettingaandrijving
Accu 500 Wh
Frame S, M, L, XL
Garantie Standaard Garantie - 2 Jaar
Inch 28
Kleur Silver Dark Cool Gloss,Black Matt
Remmen Magura HS22
Versnellingen Shimano Nexus, 8-speed

Beschrijving

De Gotour2 biedt alleen het essentiële, dus kortom alles wat van een elektrische kwaliteitsfiets verwacht mag worden. Met de mooie, strakke belijning is de fiets een ware blikvanger. En dankzij het hoogwaardige aluminiumframe en zijn lage instap is er veel comfort en tegelijkertijd een hoge mate van rijstabiliteit. De compacte Bosch Active Line Plus-aandrijving ondersteunt harmonieus en stil tot 25 kilometer per uur. Bij hogere snelheden of bij uitgeschakelde motor is er minimale weerstand en rijdt de Gotour2 bijna als een gewone fiets zonder trapondersteuning. De gemakkelijk uit te nemen batterij in de bagagedrager zorgt voor een groot bereik en is fraai geïntegreerd. Zowel tijdens langere tochten als in het dagelijks gebruik is de veelzijdige Gotour2 zeer welkom.

Flyer Gotour2 5.00 - Nu €2999!

Gotour2 5.00
2.999,

Adviesprijs:
3.199,
U bespaart €200,00
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Profile Janssen neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de bestelling met u door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets geleverd kan worden.

Is uw reservering zaterdag na 16:00 gedaan, dan nemen wij dinsdag contact met u op. Zondag en maandag zijn wij namelijk gesloten.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten