Gazelle

Gazelle heeft een groot aanbod van veel verschillende soorten fietsen. De stadsfiets, de onderscheidende lifestylefiets en de hybridefiets. Dus voor elke fietser is er een geschikt model. Gaat u ermee naar u werk of school fietst u op zondag de hele provincie door? Dat zijn de vragen die belangrijk zijn bij het uitkiezen van de geschikte fiets en Gazelle heeft op bijna elke vraag het antwoord. Hieronder worden de type fietsen van Gazelle kort toegelicht en kunt u ook via de links de modellen gaan bekijken.Stadsfietsen
De comfortabele fietsen van Gazelle zijn er voor de boodschappen, maar ook voor een langere rit. Door een naafversnelling heeft u weinig onderhoud. De fietsen brengen u door weer en wind naar de juiste bestemming.
Klik hier voor alle stadsfietsen van Gazelle

Lifestylefietsen
Voor degene die een unieke fiets wil, anders dan een gewone stadsfiets zijn deze modellen erg geschikt. De fietsen hebben bijzondere kenmerken die u alleen op die fiets terugziet en maken zo elke rit bijzonder. Van transport fiets zoals de Miss Grace tot sportievere modellen als de Gazelle Cityzen of de Van Stael.
Klik hier voor alle lifestylefietsen van Gazelle

Hybridefietsen
Wilt u in de stad fietsen, maar ook moeiteloos de hele dag door de natuur fietsen, dan is ook daar het ideale model voor. Gazelle heeft een lijn met hybride en trekkingfietsen. Deze fietsen zijn lichter en uitgevoerd met een derailleurversnelling en meerdere innovaties om de fiets nog beter en lichter te laten trappen. Dus bent u een sportieve fietser bekijk dan de Gazelle Hybride fietsen door op de link hieronder te klikken.
Klik hier voor alle hybridefietsen van Gazelle