Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Welkom bij het nieuwe Janssen

In aanloop naar ons honderdjarig jubileum volgend jaar, introduceren wij met trots onze nieuwe naam: Janssen Fietsen. Deze naam belichaamt ons rijke erfgoed van 100 jaar uitmuntende service, klantvriendelijkheid, en prachtige fietsen. Wij positioneren onszelf als uw "Premium Fietsspecialist," waarbij 'Premium' staat voor de hoogste kwaliteit fietsen en service, zoals u dat van ons gewend bent.

Wat gaat er veranderen voor u?
Voor u als klant zal er weinig echt veranderen. Zoals u van ons gewend bent zullen wij voor u klaar staan, met hetzelfde team en dezelfde bereidwilligheid.  We gaan samen een nieuw tijdperk tegemoet. Een tijdperk waarin nieuwe technieken gaan komen voor de e-bikes, waarin een fiets "Smart" wordt en waarin we steeds meer e-bikes zullen leasen en de auto gaan laten staan. Een mooie toekomst waarin we met z'n allen bijdragen aan een "groene" samenleving. Maar ook waarin je tegen je fiets zegt waar je heen wil en deze je vervolgens uitlegd hoe je daar moet komen.

Juist in deze tijd willen wij laten zien dat het eigenlijk niet zo heel anders hoeft te zijn dan 100 jaar geleden. U als klant verdient nogsteeds een winkel waar u herkent wordt en geholpen wordt met de service die u verlangd. Een winkel waarin het personeel deze service graag verleend. In een wereld waar je voor alles naar de website moet of een chat-robot moet raadplegen kun je bij ons, als 100 jaar geleden, gewoon binnen lopen.
Maar wel een winkel van nu, voor de toekomst. Met de nieuwste en meest moderne e-bike systemen, slimme lease oplossingen en beste producten. Dat is onze kracht, al 100 jaar.

Wat gaat er veranderen voor ons?
Voor ons veranderd vooral de uitstraling, een nieuw logo, een nieuwe gevel, een nieuwe sticker op het spatbord. En bovenal, ons nieuwe fietsertje. Die met een beetje hulp van u wellicht nog een naam verdiend. U kunt suggesties voor de naam achterlaten via de knop hier onder.
Verder blijven wij ons best doen om een selectie te maken van de allermooiste fietsen en accessoires zodat u zeker weet dat u de mooiste merken kunt vinden bij Janssen.

Proost, op een toekomst zoals vanouds!


 

Unsplash