I:SY compact fietsen

Het merk I:SY komt uit Duitsland en maakt sinds 2007 fietsen die goed fietsen en ook nog eens bijna overal passen. Door het compacte formaat wordt de fiets zo ergens tussen gepast in de schuur of kunnen er zonder problemen twee naast elkaar staan in een camper of bus. Door gebruik te maken van een Bosch motor fietst de I:SY daarnaast ook nog eens geweldig. Deze motor wordt in het midden geplaatst en zorgt zo voor de ideale gewichtsverdeling en een uitstekende en natuurlijke aandrijving. 

Klik hier voor alle fietsen van i:SY

Er zijn verschillende varianten, hieronder zullen we ze even kort toelichten:
 

i:SY Speed

Dit is de snelste i:SY, deze highspeed fiets ondersteund tot 45 kilometer per uur. Met zijn 10 versnellingen kunt u elk terein aan. Omdat dit een speedpedelec is moet u tijdens het fietsen een helm dragen en is deze fiets voorzien van een kenteken.  

 

i:SY met Gates Drive

De fiets is uitgevoerd met Gates Belt Drive en Nexus 8 versnellingen. Door de riemaandrijving heeft u weinig onderhoud en kunt u onbezorgd fietsen. 

 

i:SY met Nuvinci 

U kunt kiezen voor de Nuvinci versnellingsnaaf, deze sterke naaf heeft een groot bereik en is hierdoor bijna vergelijkbaar met een derailleur.