Klever elektrische fietsen

Klever Mobility heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektrische tweewielers. Klever heeft met hun huidige range een overtuigende stap gezet in de E-bike markt. Klever heeft in 2017 een nominatie ontvangen voor de X commuter met de naam, E-bike van het jaar. 
​De nieuwe X range is een elektrische fiets met een aantrekkelijk design en een krachtig aandrijfsysteem. Een goed betrouwbare fiets met een zo gezegd sportief uiterlijk.
X Power

De X Power, met 500 W motor (beperkt tot de wettelijke 250W met software), is de Klever Power e-bike ontwikkeld voor de heuvelachtige gebieden. Met meer koppel in iedere versnelling, neemt deze krachtpatser je zonder gedoe een berg op!


          

Klik hier voor de X Power
 

X Comfort

Deze Klever X e-bike met 10 versnellingen, 27.5 inch wielen en Magura MT4e 180mm hydraulische remschijven verzorgt u een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 350W (begrensd op 250W) BIACTRON motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met goede zin aankomt op je werk.


          

 
Klik hier voor de X Comfort
  


 

X speed

Elke dag op hoge snelheden rijden is veeleisend op het gebied van controle en veiligheid, iets dat conventionele fietsen niet zomaar kunnen garanderen. De X Speed is ontwikkeld om aan deze hogere normen te voldoen; van de constructie van het frame tot de accesoires waarmee de fiets is uitgerust. 
De 600W accu van deze high-speed e-bike brengt je makkelijk naar 45 km/h. De 27.5 inch velgen met de Super Moto X banden geven u het rijgevoel van een "high performance road bike".


          
 
Klik hier voor de X-Speed
 
Klik hier om alle elektrische fietsen van Klever te bekijken

Service
Bent u geintereseerd in een van de bijzondere Klever modellen en wilt u meer ervaring op doen met deze E-bike?
Stap gerust bij ons binnen aan de koninginnelaan 54 bij Profile Janssen de fietsspecialist en wij helpen u zo goed mogelijk verder!