Klever elektrische fietsen

Klever Mobility heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektrische tweewielers. Klever heeft met hun huidige range een overtuigende stap gezet in de E-bike markt. Klever heeft in 2017 een nominatie ontvangen voor de X commuter met de naam, E-bike van het jaar. 
​De nieuwe X range is een elektrische fiets met een aantrekkelijk design en een krachtig aandrijfsysteem. Een goed betrouwbare fiets met een zo gezegd sportief uiterlijk.

X Commuter 

De X-Commuter is er eentje waardoor je jezelf laat verassen! Het strakke design, de verschillende technieken en de krachtige achterwielmotor zijn allemaal een fijn extraatje!
De Biactron motor is de krachtigste acherwielmotor die je op de markt kan aantreffen. De e-bike heeft een versie met 250W en maar liefst 55Nm aan koppel! Door de slimme technieken werken alle alle 
componenten van klever samen. Het achterwiel wordt bijvoorbeeld vergrendeld bij ongeoorloofd gebruik en natuurlijk bij diefstal.
 
Klik hier voor de Klever X Commuter Snow White Gloss en Iron Grey Matt.


X Raw

De Klever X-Raw is een echte jongen van de straat, een stoere fiets zonder poespas. Alles wat je nodig hebt is een robuust frame, stijve voorvork, dikke banden, goede verlichting en een single-speed aandrijflijn. Gewoon lekker rijden door de stedelijke jungle! Er is keuze uit meerdere soorten Accu's en ook het frame maat wordt voor u aangemeten.
 

Klik hier voor de Klever X Raw Lagoon BlueMatt.
X Power

De X Power, met 500 W motor (beperkt tot de wettelijke 250W met software), is de Klever Power e-bike ontwikkeld voor de heuvelachtige gebieden. Met meer koppel in elke versnelling, neemt deze krachtpatser voor je mee omhoog met een grote glimlach. De naam maakt het waar! Het is de moeite waard om meer ervaring op te doen met deze bijzondere X-power!
 

Klik hier voor de X Power Iris Blue Matt.


X Comfort

De Klever X-Comfort is de perfecte e-bike voor woon-werk verkeer. Door de robuuste spatborden, sterke verlichting en stevige bagagedrager kun je met bagage door weer en wind rijden. Schakelen gebeurd middels een Shimano Deore 10 speed afmontage welke nauwkeurig schakelt in alle omstandigheden. Standaard is deze e-bike uitgevoerd met een 360Wh batterij welke een actieradius van ongeveer 50 km heeft.
 

Klik hier voor de X Comfort Iron Grey Matt en Snow White Gloss.

X speed

De X-speed, wat een beest! Deze Highspeed Pedelec is er eentje die je absoluut niet kan temmen. De krachtigste motor in het achterwiel zorgt ervoor dat u binnen no-time op de 45Kmh zit!
De strakke belijning, De enorme banden, De verschillende technieken. Alles werkt samen! Dan spreken wij nog geeneens over de sterke accu die bijna niet opvalt omdat deze een geheel met de fiets vormt.
De X-speed kan gezien worden als een grote broer van zijn jongere zusjes! De X-speed is vrijwel onderhoudsvrij, maar heeft natuurlijk wel zijn jaarlijkse servicebeurten nodig bij Profile Janssen!

 
Klik hier voor de Klever X speed Iron Grey Matt en Orange.
Klik hier voor de Klever X speed Limited Mystic Gold Matt.


Service

Bent u geintereseerd in een van de bijzondere Klever modellen en wilt u meer ervaring op doen met deze E-bike?
Stap gerust bij ons binnen aan de koninginnelaan 54 bij Profile Janssen de fietsspecialist en wij helpen u zo goed mogelijk verder!