Klever X Speed L flame red

Specificaties

Merk Klever
Uitvoering Unisex
Wielmaat 27.5
Jaar 2021
Remmen Magura MT5e (180 mm)
Versnellingen 10-speed Shimano Deore XT

Beschrijving

High-power 600W motor voor 45 km/u snelheid, groot bereik 850 Wh accu, extra comfort RockShox voorvering. Rem beter met dubbele zuigerremklauwen, veiliger met achterremlicht en krachtig groot- en dim licht.

Een stijlvolle e-bike van geweldige kwaliteit. De Klever X Speed is de speed pedelec die dromen laat uitkomen. Dé vervanger voor de vervuilende auto. Het is de 600W stille motor die je met gemak naar de power van 45 km/u brengt. Het frame van de Klever X is echt stijf, en de 27.5 inch velgen met Super Moto X banden geven je het rijgevoel van een high performance road bike. Voor hem en haar die van snelheid houden en niet stil willen staan. Dat vinden wij van betekenis voor onze urban heroes. Manoeuvreer jezelf met souplesse door druk woon- werkverkeer en zeg vaarwel tegen files.

Ons streven is jou met een vertrouwd gevoel de weg op te laten gaan. Elke dag met flinke snelheid op je speed fiets rijden is veeleisend op het gebied van controle en veiligheid, en daar zijn we ons bewust van. Daarom is de X Speed zo ontwikkeld om aan deze hogere normen te voldoen. Van de constructie tot het frame, tot de accessoires waarmee de elektrische fiets is uitgerust. Alles om jou zorgeloos rijplezier te bieden.

Klever X Speed L flame red

X Speed
5.999,
5.499,
U bespaart €500,00
Reserveren of proefrit aanvragen
 
Bevestig aanvraag

Reserveren of proefrit aanvragen Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren of een proefrit aan te vragen. Profile Janssen neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de aanvraag met u door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden. Tevens kunnen we u dan gelijk informeren wanneer de fiets eventueel geleverd kan worden.

Is uw aanvraag zaterdag na 16:00 gedaan, dan nemen wij dinsdag contact met u op. Zondag en maandag zijn wij namelijk gesloten.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken