Koga elektrische fietsen

E-bikes

Koga e-bikes, vederlicht en zorgeloos fietsplezier, zelfs met tegenwind of heuvel op. Door constante innovaties ontwikkeld Koga technisch zeer goede en oogstrelende e-bikes. Veel werkt Koga nog met achterwielmotoren, verschillende types zijn hier dan ook mee uitgerust. Natuurlijk heeft Koga ook fietsen met een middenmotor, deze zijn van het merk bosch. In het assortiment van Koga bevindt zich ook een high speed e-bike. De verschillende technieken die Koga toepast op haar E-bikes zijn uitermate goed! Zo heeft Koga over elk detail nagedacht waardoor de fiets echt af is.


intergratie Bosch Accu's

De Bosch accu is stijlvol geïntegreerd in het PACE frame. De semi-integratie zorgt ervoor dat de fiets zijn sportieve looks behoudt. De accu kan eenvoudig uitgenomen worden om op te laden waar je maar wilt. Op de bovenstaande foto zit u het stoere design van een geintegreerde Bosch-Accu in een Koga Frame. Een groot voordeel van een geintegreerde accu is dat het weinig been ruimte in beslag neemt waardoor fietsen geen probleem meer is, ook het afstappen gaat uitstekend dankzij dit slimme systeem waar Koga natuurlijk heeft over nagedacht.

Verstelbare achterpatten

De verstelbare achterpatten zorgen ervoor dat je de riem goed en eenvoudig op spanning kunt brengen. Zo kunt de riem afstellen waardoor het fietsen op een Koga E-bike prettiger wordt door dit slimme systeem! Op bovenstaande foto ziet u een Koga riem-systeem met verstelbare achterpatten.

Shimano Steps Motor Basement

Onze E-bikes met Bosch-technologie zijn uitgerust met een Bosch Performance Line, Performance Line CX, Active Line of Active Line Plus motor. Het 3-sensoren-systeem meet 1000 keer per seconde aan welke ondersteuning de fietser behoefte heeft. Daarnaast is de motor krachtig genoeg om ook in de bergen voor veel fietsplezier te zorgen.

De Bosch motor is gemonteerd bij de trapas, naadloos geïntegreerd in het KOGA frame. De middenmotor geeft de fiets een betere gewichtsverdeling en samen met het lage zwaartepunt zorgt dit voor stabiliteit.Atalanta Stuur

De KOGA Atalanta is een multipositie vlinderstuur dat door zijn breedte (63 cm) veel plaats biedt aan de handen. Bovendien is het in lengte verstelbaar, zodat u de keuze heeft tussen een rechte en een iets meer gestrekte zitpositie. Afhankelijk van de vorm van de dag of de aard van het parcours (lange klim, tegenwind) kan het stuur eenvoudig op de omstandigheden worden afgesteld. De Atalanta biedt genoeg plaats voor een grote stuurtas en een fietscomputer of navigatiesysteem. Op bovenstaande foto ziet u een Atalanta Vlinder stuur van Koga!

F3; Achterdrager

De achterdrager van de KOGA F3 serie is elegant gemonteerd door middel van een verborgen constructie aan de onderzijde van het spatbord. De kabel voor het achterlicht is geïntegreerd in de achterdrager. Dat is een van de prachtige aspecten van Koga, de geintegreerde kabels! Op bovenstaande foto zit u een F3; Achterdrager met geintegreerde achterlicht kabel.

Solemate

KOGA’s SoleMate pedaal zorgt ervoor dat de ideale voetpositie automatisch aangenomen wordt. De concave vorm van het pedaal stimuleert om met de bal van de voet te trappen in plaats van het midden van de voet. Hierdoor ontstaat een efficiëntere trapbeweging. Op bovenstaande foto ziet u een Solemate Koga Pedaal.

Smooth Welding

Waar mogelijk, zijn de lasnaden van een KOGA frame perfect geëgaliseerd (smooth welding) zodat er een volkomen glad oppervlak ontstaat. Dit is niet alleen visueel aantrekkelijk maar het vermindert bovendien de kans op corrosie rondom de lasnaden; plekken die daar erg gevoelig voor zijn. Op bovenstaande foto ziet u een Smooth Welding frame.
 

Service

Om kennis te maken met de verschillende modellen E-bikes van Koga kunt u natuurlijk bij ons langs komen in de winkel voor een vrijblijvend advies!
Wij zullen u zo goed mogelijk helpen zodat u een E-bike koopt die bij u past!

 
Klik hier om alle elektrische fietsen van Koga te bekijken.