Koga

Het sportieve merk Koga heeft een uiteenlopend assortiment van stadfietsen met een sportief tintje tot een zeer sportieve trekking fiets.Stadsfietsen
Wat stadsfietsen betreft is er bij Koga ruime keuze, waarbij in elke keuze de onderdelen en afmontage van uitstekende kwaliteit zijn. U kiest voor stadsfiets als u een fiets met naafversnelling en gesloten kettingkast wil, zodat u zonder onderhoud toch elke dag kunt fietsen. Modellen als de Citylite en Liteace zijn er populair, de Citylite is de lichtste variant en de Liteace is uitgerust met onderhoudsvrije Rollerbrakes. Wilt u graag een sportievere fiets, dan is de Koga F3 met naafversnelling de geschikte fiets voor u.
 
Klik hier voor het volledige assortiment Koga stadsfietsen

Hybridefietsen
Naast stadsfietsen heeft Koga een uitgebreid assortiment met hybridefietsen die naast een goed afwerking van de fiets ook nog eens licht fietsen. Door gebruik van goede onderdelen fietst elke hybride Koga goed, of je nou een lange tocht maakt of een kort ritje. De grote variëteit in het assortiment maakt dat voor elke fietser een juiste Koga te vinden is, met de juiste afmontage, het juiste gewicht en een strak uiterlijk.
 
Klik hier voor alle Koga hybridefietsen.

Trekkingfietsen
Als u dagelijks lange afstanden wilt fietsen of een fietsvakantie plant is een trekking fiets van Koga een must. Door kwalitiatief zeer hoogwaardige onderdelen en de lichte maar ijzersterke frames zijn deze fietsen uw ideale reispartner. Er zijn verschillende modellen, met per model een andere afmontage en andere specificaties. Voor het gehele assortiment klikt u op de link hieronder en voor advies en voor een uitgebreide proefrit bent u altijd welkom in onze winkel.