MovaNext

Het merk Movanext heeft een assortiment met compacte aluminium fietsendragers, die makkelijk zijn in gebruik, licht uitgevoerd en daarom goed te tillen en daarnaast ook nog eens geschikt voor e-bikes (tot 60 kg belastbaar). De dragers van Movanext zijn allemaal afsluitbaar, zodat de drager altijd vast zit op de trekhaak en de fietsen weer op de drager, dit voorkomt diefstal als u zelf even niet in de buurt bent. Ook zijn ze geschikt voor elke aansluiting, door een stekker die mogelijkheden biedt voor een 7- en 13-polige stekker. De drager vergrendelt automatisch op de trekhaak en is na aansluiting met de auto klaar voor gebruik, met heldere rem- en achterlichten bent u net zo goed zichtbaar als zonder drager.

Movanext werkt met drie modellen:
-Movanext Lux
-Movanext Lux Plus
​-Movanext Vision
Klik hier voor de Movanext fietsendragers.

Movanext Lux
Dit is de basisuitvoering van de Movanext, lichtgewicht en alle benodigdheden voor u gewone fiets of e-bike.

Movanext Lux Plus
De Lux Plus is het kantelbare model van Movanext, door middel van een pedaal kunt u de drager kantelen en verschaft u zich toegang tot de achterklep.

Movanext Vision
​De zuinige en heldere ledverlichting maakt overal zijn opmars, zo ook in de fietsendragers. De Movanext Vision is uitgerust met heldere led-verlichting, voor optimale zichtbaarheid.