Nieuws

Tern GSD

02-12-2017

Voor degene die aan een reguliere e-bike niet genoeg heeft, maar meer van zijn fiets vraagt is er nu de Tern GSD. Deze compacte en multifunctionele e-bike is er voor degene die twee kinderen mee wil nemen en hun speelgoed. Of voor degene die boodschappen heeft gedaan, maar nog meer ruimte nodig heeft. De Tern GSD heeft een verlengde bagagedrager voor twee kinderen, of extra veel bagage en als klap..

Flyer met beltdrive

11-11-2017

Flyer collectie 2018 ​Klik hier voor de nieuwste Flyer modellen met Panasonic motor.  Klik hier voor de nieuwste Flyer modellen met Bosch motor. De Flyer modellen van 2018 zijn er, de volledig vernieuwde fietsen kunt u bewonderen door op bovenstaande link te klikken of kom gewoon langs in de winkel voor een uitgebreide proefrit. De vernieuwingen bestaan onder andere uit een on..

Route.nl boek 2018

07-03-2017

Nu gratis op te halen: het Route.nl 2018 boek. De 2018 variant is gevuld met 249 routetips, fiets nieuws en een kortingsbon voor 20% korting op onderdelen en accessoires.

Komt u gerust langs in onze winkel om een Route.nl boek op te halen.

Fietslease en financiering

10-01-2017

Een gewone fiets of e-bike is al snel een hele uitgave, wij begrijpen dat u niet altijd dit geld direct beschikbaar heeft, om u tegemoet te komen wordt er steeds vaker gebruikt gemaakt van fietslease. Het idee is dat u een fiets uitkiest en hiervoor een vast bedrag per maand betaalt, afhankelijk van de prijs van de fiets en de looptijd is uw premie variabel. Daarnaast zijn er mogelijkheden om d..

Verleng de actieradius van uw e-bike!

25-11-2016

De e-bike is een uitstekende manier om uzelf te verplaatsen en u komt het liefst zo ver mogelijk. Om dit te bereiken zijn er een aantal tips en manieren die u kunt toepassen om uw actieradius zo groot mogelijk te houden en zo ver mogelijk te komen met een acculading. Kort zal ik hieronder de belangrijkste even toelichten: -​Bandenspanning: ​De rolweerstand van de banden minimaliseert u door..

Forensen op de fiets

18-11-2016

In Nederland is een groot gedeelte van de beroepsbevolking elke dag onderweg naar zijn werk, meest gebeurt dit met de auto of het openbaar vervoer. Dit omdat de afstand vaak te lang is om af te leggen met de fiets. Met de high speed e-bike is dit verleden tijd. De elektrische fiets met een extra krachtige motor behaalt snelheden tot 45 kilometer per uur, dit is ruim twee keer zo hard als de gemidd..

Fietsen met beltdrive

18-11-2016

Het is er enkele jaren, maar sinds dit seizoen is het zichtbaar in het straatbeeld aanwezig. De fiets met een snaar in plaats van een ketting. Dit zorgt voor een frisse en cleane uitstraling, maar minder onderhoud en kosten. Klinkt als de ideale aandrijving, toch? ​Lees er meer over in onze nieuwe pagina over riem fietsen en bekijk direct ons assortiment. Klik hier. ​Wij hebben een breed..