Forensen op de fiets

Forensen op de fiets
In Nederland is een groot gedeelte van de beroepsbevolking elke dag onderweg naar zijn werk, meest gebeurt dit met de auto of het openbaar vervoer. Dit omdat de afstand vaak te lang is om af te leggen met de fiets. Met de high speed e-bike is dit verleden tijd. De elektrische fiets met een extra krachtige motor behaalt snelheden tot 45 kilometer per uur, dit is ruim twee keer zo hard als de gemiddelde fietser. Door deze ontwikkeling wordt het gat tussen reizen met de auto en de fiets aanzienlijk kleiner en is er ook voor u de mogelijkheid om op deze milieubewuste en zuinige manier naar uw werkplek te komen.

​Door de tocht van en naar het werk met de fiets te doen bespaart u niet alleen geld, u bent ook nog eens actief bezig. Hieronder sommen wij de voordelen even voor u op:

• Geen last van files en oponthoud door overbezette wegen in de spits.
• Dagelijks benzinekosten zijn verleden tijd, u betaalt alleen voor een volle accu (voorbeeld; bij een accu van 400 Wh kost het ongeveer 10 eurocent om deze volledig op te laden).
• Dagelijkse beweging combineren met uw reis naar het werk.
• Gebruik kunnen maken van het fietsplan en andere gunstige regelingen.
• Tweede auto de deur uit, bij dagelijks gebruik Een fiets/ e-bike heeft veel lagere maandelijkste kosten​Bent u benieuwd naar speedpedelecs en of het iets voor u is? Kom dan gerust langs. Of klik hier voor meer informatie.