Nieuwsbrief

Nieuwsbrief najaar 2017

Nazomerfeest Koninginnelaan &
Presentatie van de nieuwe Flyer fietsen  

Zoals elk jaar is er ook deze laatste zaterdag van september weer het gezelligste feest van Apeldoorn; Het Nazomerfeest. Uiteraard zijn wij hier ook aanwezig. Met dit jaar de unieke presentatie van de nieuwste Flyer 2018 modellen, die nog nergens in de winkels staan. Wij willen u graag uitnodigen om de nieuwe modellen te komen bekijken.

Flyer komt met een volledige reeks nieuwe fietsen met Panasonic en Bosch motor, waaronder fietsen met een Gates riemaandrijving. Deze nieuwe fietsen zijn nog krachtiger, stiller en efficiënter. Wij zien u graag zaterdag 30 september van 15.00 tot 20.00. Tot dan!

Wilt u de nieuwe Flyer e-bikes al proberen? Dit kan! Komt u dan op vrijdag 29 september langs en test de nieuwe modellen(op zaterdag 30 september is dit niet mogelijk).

 
Even voorstellen... Brompton, deze nieuwsbrief geven wij deze Engelse vouwfiets een beetje extra aandacht. Dit in 1976 opgerichte merk is altijd jaren een absolute topper op het gebied van vouwfietsen, of we het hebben over het vouwen of het fietsen, op alle twee de vlakken excelleert de Brompton.

In tegenstelling tot veel andere vouwfietsen is de Brompton niet een standaard fiets, maar is deze samen te stellen. Er zijn meer dan een miljoen combinaties en elke fiets is uniek. Er is te kiezen voor 1,2,3 of 6 versnellingen, voor een fiets met drager en spatborden of zonder dit alles, er is zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor titanium onderdelen om de fiets nog lichter en duurzamer te maken.

Kortom de Brompton is een erg hippe en goed fietsende vouwfiets voor verschillende doeleinden. Of dit nu is voor mee in de trein of achterin de auto, de Brompton past als kleinste vouwfiets op de markt overal.
Fietsnavigatie - Altijd inspiratie om te fietsen. Door toename van het aantal e-bikes wordt voor veel mensen de fietsafstand steeds groter, dit houdt in dat er verder en naar nieuwe plekken gefietst wordt. Er zijn natuurlijk al mooie middelen om u op deze tochten te begeleiden zoals knooppuntenroutes en fietskaarten, maar de laatste jaren is de fietsnavigatie pas echt in opkomst. Dit hulpmiddel monteert uw moeiteloos op uw stuur en zorgt ervoor dat u via de meest bijzondere routes op u plek van bestemming aankomt. Dat is pas echt zorgeloos fietsen.

De navigatie biedt verschillende opties: zelf uw bestemming invoeren, een verrassingsroute voor u maken aan de hand van door u gegeven afstand of kijken wat uw vorige bestemmingen waren. Er zijn zelfs varianten die mogelijkheden bieden voor knooppuntenroutes. Wij kunnen de navigatie uitgebreid demonstreren in de winkel.
We hebben er al eerder over bericht, maar de fiets met belt is nu bij bijna alle fabrikanten een feit. De voordelen van een riem ten opzichte van een ketting worden steeds duidelijker en ook steeds meer consumenten beseffen dat. Voor u de voordelen nogmaals op een rij:

De riemaandrijving..
  • ..behoeft geen onderhoud
  • ..gaat tot vier keer langer mee
  • ..fiets lichter dan een ketting
  • ..is ook veel lichter dan een ketting
  • ..is de stilste aandrijving
  • ..zorgt ervoor dat je nooit meer een vieze broek hebt
Wij hebben fietsen met riemaandrijving staan als stadsfiets, trekkingfiets en alles daar tussenin. Inmiddels zijn er zelfs verschillende e-bikes met een riemaandrijving. Er zijn verschillende modellen van Koga tot Brik en van Flyer tot Schindelhauer. 
Steeds meer zien we het in het straatbeeld verschijnen; een fietshelm. Dit product wordt pas sinds enkele decennia voor de wielersport  gebruikt, maar nu beseffen ook de reguliere fietsers zich dat het de veiligheid op de fiets aanzienlijk vergroot. In Duitsland is het dragen van een fietshelm zelfs al verplicht. Ook blijkt uit onderzoek dat een kwart van de fietsongelukken hoofdletsel tot gevolg heeft. Vandaar dat wij in onze winkel steeds meer aandacht besteden aan het assortiment helmen, in alle soorten maten.  
Een e-bike, maar dan een stukje sneller. Dat is de speedpedelec. Een reguliere e-bike is begrenst op 25 kilometer per uur, de speedpedelec of high speed e-bike heeft deze begrenzing op 45 kilometer per uur. Dit verschil maakt dat een lange afstand in kortere tijd kan worden afgelegd. Een goed alternatief voor racefiets, openbaar vervoer of zelfs de auto. De high speed e-bike wint steeds meer terrein voor forenzen die middellange afstanden moeten afleggen, maar ook voor de fietser die een e-bike wil, maar wel iets meer snelheid wil maken.
Extra veiligheid op de fiets! Nu alle spiegels gratis montage.
Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van onze acties en nieuwtjes, like dan onze social media pagina(s). Hier delen wij regelmatig leuke updates en unieke acties. Klik onderaan de pagina op één van de icoontjes voor meer informatie.
 

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

* verplicht veld