Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Janssen Apeldoorn

Een begrip sinds 1923

Koninginnelaan 54

★★★★★

Heel goede support bij de aanschaf van onze Dutch ID E-Bike. De verkoper nam alle tijd voor ons. We mochten testritten maken op de fiets. Bij aflevering een zeer uitgebreide instructie over alle functies van de fiets. We zijn al jaren klant bij Profile Jansen en zullen daar ook nog jaren klant blijven.

★★★★★

★★★★★

Fijne winkel met aardige mensen, waarbij een gevoel van lokale ondernemer /familiebedrijf wordt gecombineerd met een groot aanbod en scherpe prijzen. Ik heb een Gazelle e-bike gekocht en vroeg om aflevering binnen 1 week. Ik werd na 5 dagen al gebeld dat ie klaar stond! Alles perfect geregeld, netjes alles uitgelegd en ook de (ANWB) verzekering is meteen voor mij afgesloten. Ik raad deze winkel zeker aan.

★★★★★

★★★★★

Bijzonder prettig geholpen bij de aankoop van een nieuwe fiets. Goede service en met veel humor. Heerlijk. Ik blijf hier klant!

★★★★★


Al sinds 1923 zitten wij gevestigd aan de Koninginnelaan, natuurlijk zijn ook wij klein begonnen. Vroeger was er zelfs nog een woongedeelte, maar naar mate het steeds drukker werd moest dit wijken voor meer winkel en werkplaats ruimte. Na meerdere verbouwingen is het pand geheel omgebouwd tot een profesionele winkel en werkplaats. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door al weer de vierde generatie.

Unsplash
Unsplash
Unsplash