Riese en Müller fietsen

De Riese en Müller elektrische fietsen vallen op door het sportieve design. De fietsen maken gebruik van de middenmotor aandrijving van Bosch. De laag en centraal gepositioneerde Bosch-motor maakt de fiets extra stabiel en veilig. De normale elektrische fietsen geven ondersteuning tot 25 KM/h. Riese en Müller heeft ook een High Speed variant, deze fietsen geven ondersteuning tot 45 KM/h !
Voor de BlueLABEL 2017 folder klik hier.

Klik hier om alle Riese und Muller modellen te zien
Wij zijn officieel Riese en Müller dealer en testcenter!
 

Riese en Müller Pony

De blueLABEL PONY is een compacte fiets met 20"-wielen voor ongecompliceerde ritjes door de stad. Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen en de zeer lange, verstelbare zadelpen kan de PONY flexibel aan verschillende lichaamslengtes en comfortwensen worden aangepast. Dit maakt hem de perfecte fiets voor het hele gezin of om samen met uw partner te gebruiken. Hij kan worden aangepast aan fietsers tussen 1,50 en 1,95 meter. De PONY is uitgerust met de Bosch Performance-aandrijving, naar keuze met 25 km/h (Cruise) of 45 km/h (Speed). Van de PONY gaat u niet alleen veel plezier beleven, u zult er ook veel kilometers mee maken.

Voor het Assortiment Pony modellen klik hier.
 

Riese en Müller Cruiser

 

'Cruisen', een beter woord is er niet om de e-bike-ervaring te beschrijven. De blueLABEL CRUISERS geven dit gevoel door de elegante kleurencombinaties een chique cachet: het zwarte frame, bruine zadel, de bruine 28"-banden van Schwalbe Big Ben en het kettingscherm met chroomglans zijn echte blikvangers. De CRUISER is uitgerust met de Bosch Performance aandrijving, naar keuze met 25 km/h (Cruise) of 45 km/h (Speed).

Voor het Assortiment Cruiser modellen klik hier.
 

Riese en Müller Charger

De blueLABEL CHARGER staat voor kracht, snelheid en stijl en overtuigt met zijn doordachte ontwerp, 29“-banden en een hoge mate aan functionaliteit. Het opvallende frame is zoals bij alle blueLABEL-fietsen strak en dynamisch. De kabels zijn onopvallend in de bovenbuis en het frame weggewerkt. De licht verhoogde liggende achtervork (elevated chainstays) geeft de fiets een sportieve uitstraling en maakt een variant met Gates Carbon Drive mogelijk (carbon riemaandrijving). De onopvallende Bosch Performance-aandrijving, naar keuze met 25 km/h (Cruise) of 45 km/h (Speed), maakt de look compleet. De blueLABEL CHARGER werd in 2013 onderscheiden met de Eurobike Gold Award en een jaar later met de RedDot Award, een bevestiging van het uitmuntende ontwerp.

Voor het Assortiment Charger modellen
klik hier.

Voor de BlueLABEL 2017 folder klik hier.

Riese en Müller met Bosch Nyon

bron:elektrischefietsen.com

De Nyon, de eerste all-in-one elektrische fietscomputer met geïntegreerde navigatie en fitness-functie van Bosch, is nu beschikbaar voor modellen met het Bosch Performance Line aandrijfsysteem.1-EB-20322 De Nyon is veelzijdiger dan elke andere fietscomputer op de markt.

Allrounder voor elektrische fietsers
Met de Nyon kunnen gebruikers o.a. navigatie functies  gebruiken, het apparaat gebruiken als een persoonlijke fitness trainer, actuele informatie binnen krijgen. Via een smartphone app of met het online portal “eBike-Connect.com” kunnen de gebruikers extra informatie zien van bijvoorbeeld hun laatste ritten. Dankzij een waterdichte, robuuste behuizing, kan de Nyon ook gebruikt worden op excursies in de regen en op off-road terrein. Een zeer goed leesbaar, transflective 4,3-inch kleurendisplay en een aparte controle-unit naast het handvat zorgen voor veiligheid en gebruiksgemak. Dit houdt beide handen op het stuur en stelt de rijder in staat om alles goed in de gaten te houden tijdens het fietsen.

1-EB-20321Exclusief voor de Bosch Performance Line
Vanaf september kunnen we zeggen: “Welkom in het E-Bike netwerkwereld!” , omdat dan de eerste fietsen met de Nyon aan dealers worden geleverd. Nyon zal uitsluitend in eerste instantie beschikbaar zijn met de Bosch Performance Line, het dynamische en krachtige Bosch aandrijfsysteem voor sportieve rijders. Twaalf fabrikanten zullen de fietscomputer aanbieden op de nieuwe 2015 modellen.

Uitgebreidde basisfuncties
Nyon is uitgerust met een uitgebreidde basisfuncties en kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker samen met de smartphone app: eBike Connect. Met behulp van een app kan de fietser bepalen welke functies hij nodig heeft. Hiermee bepaal je zelf welke informatie je getoond wilt hebben en hoe het wordt weergegeven op het scherm van de Nyon. “De combinatie van de Nyon met de smartphone app en het online portaal ‘eBike-Connect.com’ kunnen gebruikers hun reizen vooraf in detail inplannen”, legt Tamara Winograd uit, Sectie Manager Marketing Communications bij Bosch eBike Systems.

Nyon als een gids – navigatie, routeplanning, en evaluatie
De gebruiker kan ook het navigatie-display aanpassen volgens zijn eigen voorkeuren. Het is mogelijk om 2D of 3D weergave te kiezen net als bij de bekende autonavigaties. 1-EB-20320De fiets-geoptimaliseerde routeberekening helpt om drukke wegen en omwegen te vermijden. Binnen een vooraf gedefinieerde huis straal van 20 km, is de routing functie kosteloos; voor landelijk of wereldwijde reizen, kan een vergunning worden verkregen met een betaalde app upgrade. Extra upgrades zijn gepland, waardoor Nyon gebruikers meer en meer extra functies kunnen krijgen op het scherm.

Nyon als een personal trainer – Fitness
Degenen die bewust gebruik maken van hun elektrische fiets als training, kunnen gebruikers ritten opslaan en hun trainingsgegevens daarna analyseren met het Fitness display. De waarden zoals cadans, pedaal macht, en het aantal verbrande calorieën worden geregistreerd door de sensoren en worden automatisch weergegeven op de Nyon, een optionele borstband (Polar H7) biedt Nyon gebruikers met andere gegevens, zoals hun huidige en gemiddelde hartslag via een Bluetooth 4.0 verbinding.

1-EB-20323Nyon de toegang tot de online wereld
De app “eBike Connect” zal beschikbaar zijn voor Android versie 4.0.3 en hoger en voor iOS versie 7 en hoger. Het verbindt de elektrische fiets met het internet. In combinatie met een smartphone geeft de Nyon ook informatie over inkomende SMS-berichten, die om veiligheidsredenen alleen kunnen worden gelezen in stilstand van de fiets. Dit is slechts het begin. In de loop der jaren, zal de Nyon steeds meer functies krijgen. Altijd in het voordeel van de best mogelijke gebruikerservaring.