Riese & Müller Swing Nuvinci H-Sync Automaat (51cm)

Specificaties

Merk Riese & Müller
Uitvoering Dames
Wielmaat 28 inch
Accu 500 Wh
Garantie Standaard Garantie - 2 Jaar
Motor Bosch
Remmen Velgrem (caliper) met hydraulische bediening
Versnellingen Nuvinci traploos

Beschrijving

De sierlijke ronde boog van de swing zorgt naast een mooi uiterlijk ook voor een lage en royale instap. Door het robuuste frame en de geveerde voovork en zadelpen zijn stadse, maar ook bosritjes altijd een plezierige ervaring. Met ondersteuning van de Bosch Active motor wordt u beweging ondersteund op het niveau dat u het prettig vindt. Zo is elke tocht op een comfortabele manier af te leggen.

Deze Swing is uitgerust met een automatische Nuvinci versnellingsnaaf, u stelt het traptempo in en de fiets schakelt voor u naar de juiste versnelling.

Riese & Müller Swing Nuvinci H-Sync Automaat (51cm)

Swing
3.779,
3.379,
U bespaart 11%
Op voorraad in de winkel
Reserveren of proefrit aanvragen
 
Bevestig aanvraag

Reserveren of proefrit aanvragen Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren of een proefrit aan te vragen. Profile Janssen neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de aanvraag met u door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden. Tevens kunnen we u dan gelijk informeren wanneer de fiets eventueel geleverd kan worden.

Is uw aanvraag zaterdag na 16:00 gedaan, dan nemen wij dinsdag contact met u op. Zondag en maandag zijn wij namelijk gesloten.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken