Roetz Bikes

maakt stijlvolle stadsfietsen met hand en hart. Fietsen met een geschiedenis die klaar zijn voor een tweede leven.
Roetz is een jong fietsenmerk met een missie. Een Roetz-Bike is een verantwoorde fiets. Om meerdere redenen.
Profile Janssen is officieel Roetz dealer!

Hergebruik van onderdelen
Jaarlijks worden in Nederland meer dan een miljoen fietsen verkocht. Dat is mooi, maar daar staat tegenover dat er evenveel fietsen worden weggegooid! Door zoveel mogelijk onderdelen her te gebruiken verkleinen we deze afvalberg.

Natuurlijke materialen
Sommige onderdelen zijn niet herbruikbaar voor een Roetz-Bike. Ter vervanging worden zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt, zoals beukenhouten spatborden (FSC). Daarbij wordt gelet op de herkomst om de schade voor mens en milieu te beperken.

Sociale arbeid
De samenwerking met sociale werkplaatsen vormt de ruggegraat van Roetz-Bikes De medewerkers bij deze werkplaatsen leren een vak en werken met trots aan fietsen met een tweede leven.

Hoogwaardige kwaliteit
Een fiets is pas duurzaam als deze een lange levensduur heeft. Daarom maken zijn de Roetz Bikes robuuste fietsen met kwaliteitsonderdelen.De collectie van Roetz Bikes bestaat uit de vigour, vigour+, road en road+. Ze zij verkijgbaar in zowel dames als heren uitvoering.
Bij ons kopen heeft het voordeel dat u eventueel uw oude fiets kunt inruilen, en bij ons terecht kunt voor service beurten en reparatie's.

De Roetz Vigour +
     

De Roetz Vigour

     

De Roetz Road


     

De Roetz Road +