Sparta elektrische fietsen

Uw ervaring met E-bike's begint bij Sparta! 
Zonder een trapondersteunig zou een electrische fiets een gewone fiets zijn. Deze trapondersteuning wordt bepaald door sensoren. Er zitten verschillende soorten senoren in de sparta E-bike's. De rij-ervaring wordt naast de sensoren ook bepaald door de accu van je E-bike en de bijbehorende actieradius en het display dat op de fiets zit.

De Sparta collectie is opgebouwd uit verschillende soorten electrische fietsen. Deze bestaan uit de gewone E-bike's, deze hebben een maxium snelheid van 25 KM/H. Ga je liever wat sneller? Sparta beschikt over Highspeed pedelecs die een maxium snelheid van 45 KM/H hebben. Voor deze Highspeed E-bikes gelden natuurlijk andere regels. Zo moet uw als consument in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een minimale leeftijd hebben van 16 jaar. 

Bij sparta vind je een uitgebreid assortiment, zo kunt uw als klant met behulp van ons de perfecte E-bike selecteren voor een unieke ervaring met een E-bike van Sparta. Sparta heeft veel verschillende modellen elektrische fietsen. Deze zijn te verdelen in drie groepen, namelijk: de fietsen met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. Ook zitten er high-speed e-bikes en speciale e-bikes(denk hierbij aan een fiets met extra lage instap of een moederfiets) in de collectie van Sparta.Om kennis te maken met de verschillende modellen en systemen kunt u bij ons altijd een uitgebreide, maar vrijblijvende proefrit komen maken.
Wij zijn officieel Sparta e-bike dealer! En wij helpen u met het uitkiezen van een E-bike die bij u past!
 
Klik hier om alle elektrische fietsen van Sparta te bekijken.