Sparta elektrische fietsenZonder een trapondersteunig zou een electrische fiets een standaard fiets zijn. De trapondersteuning wordt geregeld door sensoren. Er zitten verschillende soorten senoren in de sparta e-bikes. De rijervaring wordt naast de sensoren ook bepaald door de accu van je E-bike en de bijbehorende actieradius en het display dat op de fiets zit.

Sparta heeft erg veel verschillende e-bike modellen. Deze e-bikes zijn te verdelen in drie groepen; de fietsen met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor.
Ook zitten er high-speed e-bikes en speciale e-bikes ( denk hierbij aan een fiets met extra lage instap of een moederfiets ) in de collectie van Sparta.
Dtit zijn de gewone e-bikes die een maxium snelheid hebben van 25 KM/H. Is 25 km/h niet snel genoeg voor u? Sparta beschikt over Speed Pedelecs die een maxium snelheid van 45 km/h hebben. Voor deze Highspeed e-bikes gelden natuurlijk andere regels. Zo moet u als consument in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en u moet een minimale leeftijd hebben van 16 jaar. 

 

Speed pedelecs:
          

Speciale e-bikes:

Normale 25 km/h e-bikes:

               

Om kennis te maken met de verschillende modellen en systemen kunt u bij ons altijd een uitgebreide, maar vrijblijvende proefrit komen maken.
Wij zijn officieel Sparta e-bike dealer! En wij helpen u met het uitkiezen van een e-bike die bij u past!
 
Klik hier om alle elektrische fietsen van Sparta te bekijken