StromerBent U klaar voor een nieuwe ervaring op een van de best geteste speedpedelec's op onze planeet?


Een hele nieuwe ervaring komt uw tegemoet! De nieuwe Stromers zijn gepresenteerd en de verwachtigen komen ver boven het verwachte uit!
Stromer, een nieuw opkomend merk, heeft ons wederom verbaast met hun nieuwe technieken in de best geteste speed pedelec. Het eerste wat opvalt zijn de 27.5 inch banden met een enorme breedte waardoor de wegligging uitstekend is. Ook het verbluffende design is een kers op de taart! De strakke belijning is een lust voor het oog. Dan spreken we nog niet eens over het ingebouwde touch-screen display in het frame waarmee u van alles kunt afstellen zodat uw rijervaring alleen maar beter wordt. De Speed-pedelec is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor u als klant de perfecte E-bike kan samenstellen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om u te helpen bij het uitzoeken van uw E-bike. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen zodat u met een tevreden gevoel naar huis gaat!
En wie weet gaat u niet alleen met een tevreden gevoel naar huis maar ook met een gloednieuwe Stromer!

Wilt u meer weten over de Stromer Speed-Pedelec? Kom gerust langs in onze winkel en vraag een van de winkel medewerkers om advies!


 
Klik hier voor het ''STROMER'' Assortiment!