Tern elektrische vouwfietsen

Elektrische vouwfietsen
Fietsen met een extra duwtje in de rug, dat is wat elektrisch fietsen eigenlijk inhoudt. Fijn op uw gewone fiets, maar nog prettiger op uw vouwfiets. Door de elektrische ondersteuning in de Tern vouwfietsen is elke rit een nog groter plezier, of u dit nu doet naar uw werk of op vakantie. Door de prettige positie van motor en accu is de fiets perfect in balans en kunt u ook in bergachtig gebied en op onverharde wegen goed uit de voeten.

​De Tern Vektron is de elektrische vouwfiets, door gebruik van de Bosch middenmotor fietst dit heel natuurlijk en door de fiets in te vouwen kunt u toch de Tern overal mee naartoe nemen. Kortom de ideale fiets voor forens of vakantieganger (te zien op de tweede afbeelding). De Tern e-link (te zien op de eerste afbeelding) is ook voorzien van een middenmotor en biedt voor de kortere ritten een betrouwbare fiets, met de stabiliteit van een middenmotor.  


​Wij hebben in de winkel verschillende Tern vouwfietsen staan, die geprobeerd kunnen worden. Daarnaast hebben we met merken als Brompton, Bickterton, Beixo en Birdy voldoende vergelijkings materiaal.