Tern elektrische vouwfietsen

Elektrische vouwfietsen

De Vektron is de beste in zijn klasse. Hij is in 10 seconden op te vouwen en is mee te nemen in de trein, auto maar ook gemakkelijk op te bergen onder het bureau. Met zijn electrische aandrijving en 20"wielen is deze fiets net zo snel als een 28" fiets. Dat betekent dat gebruikers gebruik kunnen maken van alle gemakken; kleine wielen, laag zwaartepunt, snelle acceleratie, makkelijk te sturen en veel opbergruimte.

     


De GSD is ontworpen om 2 kinderen te vervoeren of 180 kg bepakking te vervoeren. De fiets is 180 cm lang, even lang als een standaard fiets. Met de goede vouwtechnologie van Tern is hij klein genoeg om in een stadsappartement te passen. Bovendien past de fiets zich aan aan bestuurders van 150 - 195 cm, zodat mama, papa en de kinderen allemaal op de fiets kunnen rijden.                                                                                                                                                                                                          
     


Deze compacte e-bike is krachtig, maar toch klein waardoor hij gemakkelijk te hanteren is, gemakkelijk te delen, uiterst comfortabel om te rijden en draag veel vracht - alles in één compact ontwerp dat korter is dan een normale fiets.


                                                                                                                                                                                                            
 
Klik hier om alle elektrische vouwfietsen van Tern te bekijken

​Wij hebben in de winkel verschillende Tern vouwfietsen staan, die geprobeerd kunnen worden. Daarnaast hebben we met merken als Brompton, Bickterton, Beixo en Birdy voldoende vergelijkings materiaal.