Tern vouwfietsen


Een goede vouwfiets, maar niet de hoofdprijs betalen? Tern heeft de oplossing. Op zowel reguliere als elektrische vouwfietsen heeft Tern een aantal revolutionaire modellen die kwalitief erg goed zijn en ook nog eens goed te betalen. De fietsen van Tern kenmerken zich door een makkelijk vouwbaar geheel en goede rijeigenschappen. Voor de forens die elke dag de trein pakt zijn er modellen, maar ook de vakantiefietser die de fietsen in de camper meeneemt komt aan bod. Tern heeft een breed assortiment en biedt u daardoor ruime keuze wat betreft versnellingen, zithouding en overige aankleding van de fiets. Hieronder lichten we de Tern vouwfiets nog even toe, zowel de reguliere als elektrische variant.

Vouwfietsen
Voor elke omstandigheid een fiets, dat is het idee van Tern. Dus of u nou met de trein gaat onderweg naar uw werk of het vliegtuig pakt voor een trekking-tocht aan het andere kant van de wereld, Tern heeft een geschikte fiets. Door het brede assortiment en grote variëteit aan specificaties(wielmaat, versnellingen, gewicht, grootte) is er voor elke situatie de juiste fiets.


Elektrische vouwfietsen
Fietsen met een extra duwtje in de rug, dat is wat elektrisch fietsen eigenlijk inhoudt. Fijn op uw gewone fiets, maar nog prettiger op uw vouwfiets. Door de elektrische ondersteuning in de Tern vouwfietsen is elke rit een nog groter plezier, of u dit nu doet naar uw werk of op vakantie. Door de prettige positie van motor en accu is de fiets perfect in balans en kunt u ook in bergachtig gebied en op onverharde wegen goed uit de voeten.

​De Tern Vektron is de elektrische vouwfiets, door gebruik van de Bosch middenmotor fietst dit heel natuurlijk en door de fiets in te vouwen kunt u toch de Tern overal mee naartoe nemen. Kortom de ideale fiets voor forens of vakantieganger (te zien op de tweede afbeelding). De Tern e-link (te zien op de eerste afbeelding) is ook voorzien van een middenmotor en biedt voor de kortere ritten een betrouwbare fiets, met de stabiliteit van een middenmotor.  


​Wij hebben in de winkel verschillende Tern vouwfietsen staan, die geprobeerd kunnen worden. Daarnaast hebben we met merken als Brompton, Bickterton, Beixo en Birdy voldoende vergelijkings materiaal.
 
​Klik hier om alle Tern modellen te zien