Victoria elektrische fietsen


      Klik op de foto om naar de website van victoria te gaan


Al 130 jaar is Victoria een toonaangevend merk op het gebied van gewone fietsen en tegenwoordig ook e-bikes. Sinds 1886 heeft dit Duitse merk een goede naam opgebouwd door het aanbieden van betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs. Victoria biedt een uitgebreid assortiment elektrische fietsen voor de consument die zijn boodschappen en dagelijkse ritjes maakt, maar ook voor degene die twee weken lang met de fiets op vakantie gaat​.​Victoria werkt met het betrouwbare middenmotor systeem van Bosch, dit zorgt voor een goede gewichtsverdeling en een prettige fietservaring. Uiteraard zijn er keuzes tussen verschillende motoren en accu's.


Bosch motoren

Er is keuze uit verschillende modellen, elk met zijn eigen specificaties. Kiest u voor een sportievere fiets met derailleur, dan is deze vaak uitgevoerd met een Bosch Performance motor, een motor met meer kracht, namelijk; 60 Newtonmeter. Maar voor een stadsfiets wordt vaak gekozen voor de Bosch active, een motor met 48 Newtonmeter kracht, meer dan genoeg voor de meeste fietsers. Wij hebben Victoria fietsen staan met allebei de motoren en deze zijn uitgebreid te vergelijken.


Accu's

Om voor elke fietser de geschikte te fiets te kunnen bieden zijn er verschillende accu's. Hieronder ziet u accu's met bijbehorende actieradius. Uiteraard is de uiteindelijke afstand die u met een fiets af kunt leggen afhankelijk van veel factoren; te beginnen bij welke ondersteuningsstand u gebruikt, maar ook of uw banden voldoende op spanning zijn en of u in bergachtig terrein fietst. De bosch motor heeft vier ondersteuningsstanden: eco, tour, sport en turbo, respectievelijk van laag naar hoog. Kiest u voor een grotere accu dan standaard in de fiets zit, dan betaalt u een meerprijs.
 
Accu (Wh) Actieradius 
300 60-100
400 70-120
500 80-135
 
Comfortabele elektro-vouwfietsen:

          

 

eTouring:


               


 

eAdventure: eTrekking:


                    


 
Klik hier om alle elektrische fietsen van Victoria te bekijken