Vouwfiets

Profile Janssen "de vouwfietsspecialist"
Wij zijn dealer van de volgende merken:

 

Beixo, Birdy, Bickerton, Brompton, Dahon, Flyer, Tern
 

Wij hebben een groot assortiment aan vouwfietsen, in verschillende prijsklasses en voor verschillende doeleinden. Profile Janssen mag zich gerust vouwfietsspecialist van de regio noemen, wij ontvangen namelijk mensen uit heel Gelderland en zonder uitzondering ook daarbuiten. Wij hebben al jaren ervaring en veel kennis op het gebied van vouwfietsen en wij kunnen u hier dan ook uitstekend in adviseren, uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om de fiets uitgebreid te proberen. Allereerst nodigen wij u van harte uit om langs te komen, voor advies, voor het zien en voelen van de fiets en het proberen van de verschillende modellen en ook een kopje koffie staat altijd voor u klaar.De ideale ov-fiets
Voor de mensen die dagelijks met de trein gaan is er één fiets de aller kleinste, de Brompton, deze vouwt u makkelijk op om deze vervolgens tussen de rugleuningen te plaatsen in de trein. Ook de Bickerton heeft modellen die makkelijk te vouwen zijn en de Birdy is er voor de echte fietser.

Fietsen zonder ketting
Wilt u zonder problemen de fiets pakken en ook weer wegzetten dan is de Beixo een onderhoudsvrije oplossing, deze fiets met cardanas of riemaandrijving vouwt u zo uit en zonder ketting heeft u nooit last van smeer of andere ongemakken.

Onbezorgd tochten maken
Voor de echt fanatieke fietsers zijn er ook vouwfietsen, de Birdy is een fiets van bijzonder hoge kwaliteit, met de beste onderdelen. Hiermee fiets u met gemak 50 kilometer weg, de onderdelen varieren van een Nexus 8 tot een Rohloff versnellingsnaaf. Ook Bickerton en Tern bieden sportieve toerfietsen aan.

Elektrisch op pad
Ook elektrisch zijn er voldoende vouwfietsen, deze maken ook een rit met een vouwfiets nog net iets makkelijker. Flyer, Tern en Beixo hebben verschillende moddelen, met allerlei mogelijkheden.

Voordelen van een vouwfiets:
-Licht en wendbaar
-Makkelijk te vervoeren in trein, bus, auto, boot, caravan of zelfs vliegtuig
-Altijd overal mee naartoe te nemen
-Makkelijk te stallen in en om huis
-Geen extra kosten om de fiets mee te nemen in trein of op een veerboot
 


Klik op de onderstaande links voor meer informatie.

Brompton tassen »

Op een Brompton is er een optie om een tas te be...

Tern vouwfietsen »

Een goede vouwfiets, maar niet de hoofdprijs bet...

Brompton vouwfietsen »

De Brompton Vouwfiets is de absolute topper onder ...

Beixo vouwfietsen »

Profile Janssen "de vouwfietsspecialist"...

Birdy vouwfietsen »

Profile Janssen "de vouwfietsspecialist"...