Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Brompton

De fiets die compact kan worden opgevouwen en die je (bijna) overal mee naartoe kan nemen - met de hand en oog voor kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen. De Brompton-fiets is gemaakt voor mensen die in de stad wonen en werken. Neem hem eenvoudigweg mee in spitsuurtreinen, in de kofferbak van de auto of de lokale taxiboot. Vind het model dat bij jou past.

Bekijk aanbod
Brompton

Tern

Bij Tern bouwen ze fietsen die de mogelijkheden van een vouwfiets overtreffen. De collectie bestaat uit fietsen voor de meest uiteenlopende soorten rijders. Kies hieronder een fietsstijl en vind de fiets die het beste bij u past.

Bekijk aanbod
Tern

Beixo

Unieke, stevige vouwfietsen. Zonder het gebruik van een ketting! Aandrijving via een cardanas of een riem. Zowel als gewone fiets of als e-bike verkrijgbaar.

Bekijk aanbod
Beixo

Birdy

Bij het dagelijkse woon-werkverkeer of op vakantie: met de Control Technology van Riese & Müller brengt de Birdy u overal veilig naar uw bestemming.

Bekijk aanbod
Birdy

Ons assortiment

Brompton

Brompton, oftewel de 'Great' in Great Britain, een merk wat groots is door de kleinste te zijn. Al decennia lang een vertrouwde kameraad voor de forens. Door het unieke design kan de Brompton zo klein opvouwen dat deze makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. 

Unsplash
Unsplash

Tern

Een uniek merk met veel aandacht voor vouwfietsen. Een uitgebreid assortiment van zowel gewone als elektrische vouwfietsen.

Beixo

Unieke stevige volwassen vouwfietsen. Zonder het gebruik van een ketting! Aandrijving via een cardanas of een riem. Zowel als gewone fiets of als een e-bike verkrijgbaar.

Unsplash
Unsplash

Birdy

Dankzij unieke vouweigenschappen en een buitengewoon laag gewicht is hij altijd gemakkelijk mee te nemen: ingeklapt past hij in elk openbaar vervoermiddel en iedere kofferbak. Even snel als hij ingeklapt kan worden, is hij ook aan verschillende lichaamslengtes aan te passen.

Meer vouwfietsen

Zie hier ons volledige aanbod aan vouwfietsen.

Unsplash