Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582


Lease en Financiering

Een nieuwe (elektrische) fiets is natuurlijk een grote uitgave. Daarom kunt u er bij ons voor kiezen om uw nieuwe fiets te leasen of te financieren. Wat zijn de voordelen van leasen of financieren en wat is precies het verschil? Wij leggen het voor u uit.
 
Privé leasen of financieren? 
Koopt u een fiets door middel van financiering? Dan is de fiets direct uw eigendom. U bepaalt zelf uw maandbedrag door vast te stellen welke looptijd u wilt. Het maandbedrag is bij financiering lager dan bij private lease, maar onderhoud en een eventule fietsverzekering zijn bij financiering voor eigen rekening. in tegenstelling tot leasing waarbij dit alles bij de leaseprijs inbegrepen is. 

Zakelijk Leasen 

U kunt via ons ook zakelijk leasen. Dit is mogelijk via Frieslandlease of via Lease a Bike. Is uw werkgever aangesloten bij lease a bike? klik dan hier
indien u werkgever bent en geinteresseerd bent in zakelijk leasen, ga dan naar frieslandlease zakelijk voor meer informatie. 

Wilt u meer weten? U bent van harte welkom, wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Indien gewenst begeleiden wij u ook bij de aanvraag.

Unsplash

Prive - Friesland Lease

Unsplash

Zakelijk - Lease a Bike

Unsplash

Financiering - Fietsdirectplan