Financieren of leasen

U kunt bij ons kiezen of u een fiets gewoon zelf wilt kopen, financieren of prive wilt leasen. Maar wat is nou precies het verschil tussen financieren of leasen? Hieronder leggen wij het voor u uit, heeft u nog meer vragen of interesse in één van onze producten dan horen wij het graag.
 

Financiering

Koopt u een fiets door middel van financiering dan is de fiets direct uw eigendom. U bepaalt zelf uw maandbedrag door vast te stellen welke looptijd u wilt. Kiest u voor een korte looptijd, dan betaalt u meer per maand maar over de totale looptijd minder aan rente. Kiest u voor een langere looptijd, dan betaald u minder per maand maar heeft u over totale looptijd wel meer betaald. Het maand bedrag is bij financiering een stuk lager dan bij private lease, maar het onderhoud en een eventule fietsverzekering zijn dan wel voor uw eigen rekening.
 

Private Lease

Met private lease rijdt u een fiets zonder verrassingen of onverwachte kosten. Voor een periode van 36 maanden betaalt u een vast bedrag en zijn service en onderhoud, fietsverzekering, pechhulp en reparaties inbegrepen (bij huurgemak alleen onderhoud, geen onderdelen). De fiets blijft eigendom van de leasemaatschappij. Wanneer de 36 maanden voorbij zijn levert u de fiets weer in of u sluit weer een nieuwe overeenkomst af voor de volgende periode.

Wilt u meer weten? U bent van harte welkom, wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Indien gewenst begeleiden wij u ook bij de aanvraag.