Fietsverzekering

U moet er toch niet aan denken dat er iets met uw kostbare bezit gebeurd. Gelukkig kunt u uw fiets verzekeren en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de diefstal van, of beschadigingen aan uw fiets. De premies voor het verzekeren van een fiets vallen over het algemeen voor 100% mee. U kunt kiezen uit een verzekering tegen alleen diefstal, maar ook tegen diefstal en beschadiging. Voorwaarde bij diefstal is natuurlijk wel dat de fiets op slot staat met een door de stichting ART goedgekeurd veiligheidsslot.

Profile Janssen werkt samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie. De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering:

Twee verzekeringsvormen

U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:

Elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking Beschadiging.

ANWB

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

 Wij werken met Unigarant en Enra, maar is uw fiets via een andere maatschappij verzekerd kunnen wij de afhandeling van de schade waarschijnlijk ook voor u regelen.