Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582
m9

ORI m9 | Black

ORI m9 | Black
m9 |

ORI m9 | Black

Op voorraad in de winkel

599,

899,
U bespaart 33%
Bevestig aanvraag

Reserveren of proefrit aanvragen Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren of een proefrit aan te vragen. Profile Janssen neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de aanvraag met u door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden. Tevens kunnen we u dan gelijk informeren wanneer de fiets eventueel geleverd kan worden. Is uw aanvraag zaterdag na 16:00 gedaan, dan nemen wij dinsdag contact met u op. Zondag en maandag zijn wij namelijk gesloten.

Beschrijving

Het merk ORI maakt een duurzame vouwfiets die geschikt is voor dagelijks gebruik. De vouwfietsen van ORI zijn ontworpen in Engeland en worden naar verkocht onder de naam Mezzo. In Engeland zijn de vouwfietsen van ORI al sinds de introductie 2005 een groot succes.

Omdar het frame van de ORI vouwfiets zelf niet schaniert, kon er gekozen worden voor een frame gemaakt van aluminium. Dit heeft als voordeel dat het frame licht gewicht is en niet roest, tegelijkertijd behoud het frame wel zijn stijfheid. Deze stijve constructie zorgt voor stabiele en comfortabele rijeigenschappen. De scharnieren, vouwmechanismen en zelfsluitende koppelingen zijn speciaal voor de ORI ontworpen en door het merk gepantenteerd. Al deze onderdelen worden gemaakt om jaren lang perfect te blijven functioneren.

Specificaties:

Frame: Unisex
Kleur: Black
Merk: ORI
Uitvoering: Unisex
Versnellingen: Shimano 9 derailleur
Wielmaat: 16 Inch

Meer informatie over dit product?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service