Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582
Crosstown Electra

Beixo Crosstown Electra

Beixo Crosstown Electra
Beixo Crosstown Electra
Crosstown Electra |

Beixo Crosstown Electra

1.799,

Bevestig aanvraag

Reserveren of proefrit aanvragen Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren of een proefrit aan te vragen. Profile Janssen neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de aanvraag met u door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden. Tevens kunnen we u dan gelijk informeren wanneer de fiets eventueel geleverd kan worden. Is uw aanvraag zaterdag na 16:00 gedaan, dan nemen wij dinsdag contact met u op. Zondag en maandag zijn wij namelijk gesloten.

Beschrijving

Ondanks dat de fiets slechts 14,8 kilo (zonder accu) weegt, combineert de beixo crosstown electra de goede eigenschappen van bewezen successen op vouwfietsgebied: licht, klein op te vouwen en geen ketting. In vier handelingen is de fiets op zijn kleinst.
Dankzij de 16 inch wielen rijdt de crosstown electra heel comfortabel. De fiets is hiermee uiterst geschikt voor de middellange afstand en daarmee voor de forens. Of om vanuit je kantoor of werkplek naar een afspraak te fietsen, zonder bezweet aan te komen.

De beixo crosstown electra is lichter en kleiner dan onze andere modellen en daardoor bij uitstek geschikt om in andere vervoermiddelen mee te nemen. Door het lage gewicht til je de fiets makkelijk aan boord. Kies op basis van weers- en verkeersverwachtingen hoe je gaat reizen. En laat de crosstown hier de sleutel voor zijn.
De crosstown electra is uitgerust met een zeer duurzame en schone riemaandrijving. Je vouwt de fiets in enkele seconden in dankzij de solide vouwpunten. Na het vouwen gebruik je het zadel als zitje of om de fiets in evenwicht te houden.
De telescopische stuurpen zorgt voor extra hoogte en daarmee een zeer comfortabele rijervaring. De beixo crosstown electra heeft compacte spatborden, de perfecte bescherming op regenachtige dagen.

Meer informatie over dit product?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service