Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Flyer

Maximaal rijplezier met Zwitserse kwaliteit

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Gotour6

De Gotour6 is de ideale toerfiets. Design, rijcomfort en ergonomie vormen een perfect afgestemd totaalconcept dat elke rit tot een persoonlijk genoegen maakt.
​​​​​​​
Voorzien van krachtige Bosch motoren en leverbaar met een onderhoudsarme Gates riemaandrijving.

Unsplash
Unsplash

Upstreet5

De krachtige Upstreet5 is uitgerust met de Panasonic motor.

Dankzij het grote aanbod aan componenten en uitrustingsopties beschikt deze e-bike over veel mogelijkheden. Een derailleur, nexus naaf of een traploze enviolo het is allemaal mogelijk.

High Speed 45 km/h

De Upstreet6 biedt een volledig nieuwe oplossing voor de dagelijkse mobiliteit. Deze highspeed e-bike (speed pedelec) is perfect voor forenzen die snel op hun werk of thuis willen zijn. De krachtige naafmotor ontwikkelt een enorme duwkracht om soepel en vrijwel geruisloos voort te bewegen

Unsplash
Unsplash

Preview: Der Neue Gotour

Comfortabel en ontspannen op korte of lange ritten - de nieuwe Gotour is de perfecte e-bike voor alle avonturiers. Eersteklas motor- en accuprestaties worden gecombineerd met een comfortabele zitpositie.  Bovendien is de nieuwe Gotour zeer overtuigend door de nieuwste technologieën en zijn frisse design.

De rechte zitpositie samen met het comfortabele zadel is ontworpen voor een bijzonder comfortabel rijgevoel. Daarmee kun je talloze uren op de fiets doorbrengen. Bij de uitrusting heb je de keuze tussen Enviolo naafversnellingen met Gates Carbon Drive of Shimano derailleurs. Voor maximale veiligheid is de Gotour ook verkrijgbaar met het nieuwste ABS-remsysteem. Zeer praktisch zijn bovendien de bagagedragers met zijtasbevestiging, de spatborden en de krachtige en elegant ingebouwde verlichting.

Flyer Leasen?

Een e-bike voor iedereen

​​​​​​​Voor een klein bedrag per maand een elektrische fiets rijden. Zonder zorgen.

Privé of zakelijk? Dat kan!

Unsplash