Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Flyer

Maximaal rijplezier met Zwitserse kwaliteit

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Gotour6

De Gotour6 is de ideale toerfiets. Design, rijcomfort en ergonomie vormen een perfect afgestemd totaalconcept dat elke rit tot een persoonlijk genoegen maakt.
​​​​​​​
Voorzien van krachtige Bosch motoren en leverbaar met een onderhoudsarme Gates riemaandrijving.

Unsplash
Unsplash

Der Neue Upstreet

Naar het werk, bezoek aan de supermarkt, naar huis en 's avonds weer op pad - de Upstreet is de perfecte metgezel, dag en nacht. De sterke aandrijving, krachtige verlichting en de bagagedrager zorgen voor een optimaal alledaags gebruiksgemak. Ben jij klaar voor deze elegante, omvangrijk uitgeruste e-bike?

Gegarandeerd Zwitserse kwaliteit

Als exclusieve, 100% e-bikefabrikant uit Zwitserland is FLYER gespecialiseerd in de productie van premium e-bikes. Met ons uitgebreide, individuele en tegelijkertijd ruimste assortiment e-bikes zijn wij een totaalleverancier die beantwoordt aan elk doel, elke behoefte en zelfs de meest uiteenlopende eisen. Onze duidelijke focus op e-bikes en onze decennialange FLYER-knowhow zorgen voor de perfecte kwaliteit van de FLYER e-bikes. De FLYER e-bikes worden in het Zwitserse Huttwil geproduceerd met hoogwaardige, stabiele en tot in het detail doordachte frames en zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten. Dankzij die uitgekiende detailoplossingen bieden FLYER e-bikes een ongeëvenaard lange levensduur. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en hoge functionaliteit met gebruiksgemak resulteert in de uitstekende rijeigenschappen van de FLYER e-bikes. Daardoor zet FLYER de internationale standaard.

Unsplash
Unsplash

Preview: Der Neue Gotour

Comfortabel en ontspannen op korte of lange ritten - de nieuwe Gotour is de perfecte e-bike voor alle avonturiers. Eersteklas motor- en accuprestaties worden gecombineerd met een comfortabele zitpositie.  Bovendien is de nieuwe Gotour zeer overtuigend door de nieuwste technologieën en zijn frisse design.


Flyer Leasen?

Een e-bike voor iedereen

​​​​​​​Voor een klein bedrag per maand een elektrische fiets rijden. Zonder zorgen.

Privé of zakelijk? Dat kan!

Unsplash