Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Gazelle

De vertouwde keuze

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Vertrouwd

Gazelle is natuurlijk al ruim 100 jaar een algemeen bekend begrip. Vertrouwd en safe, maar toch ook innovatief en vernieuwend. De meest vertouwde eigenschap is toch wel de zithouding, door zelfs in de nieuwe ontwerpen vast te houden aan de oude geometrische verhoudingen zal uw nieuwe Gazelle altijd net zo lekker zitten als uw vorige Gazelle.

Unsplash
Unsplash

De ideale stadsfiets

Gazelle staat natuurlijk het meest bekend om hun stadsfietsen. De ideale fiets om even mee naar de supermarkt, de bloemist of de slijterij te fietsen. Met een paar stevige fietstassen erop kun je eigenlijk elke situatie wel aan. En op een Gazelle zit je vrijwel net zo comfortabel als in de auto.

Tijdloos

De modellen van Gazelle raken door hun tijdloze design nooit uit de mode. Een goed bijgehouden Gazelle van 8jaar oud kan er nogsteeds uitzien alsof hij net nieuw uit de winkel komt. Dus onze tip: laat je Gazelle fiets altijd goed onderhouden dan raak je nooit uit de mode.

​​​​​​​
Voor meer informatie over onze onderhoudservice klikt u op de rode knop onder deze tekst.

Unsplash
Unsplash

Tour de Gazelle

Gazelle is niet meer alleen de beste keuze als stadsfiets. In de nieuwe lijn van Gazelle vindt u meer dan voldoende modellen waarop u met 2 vingers in de neus een dagje weg kunt dromen. Houdt u het lokaal en wordt het een rondje Veluwe, in de heuvels van de Posbank waan je je in de zomer haast in een prachtig warm vakantieland. Of neemt u uw Gazelle mee naar de 'bergen' van Limburg. Met een Gazelle wordt elk dagje fietsen een heerlijke mini vakantie.

Gazelle leasen?

​​​​​Het leasen van een Gazelle is net als het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijdt jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: pechhulp, onderhoudsbeurten, service, reparaties en verzekering. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Unsplash