Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Koga

Voor de echte fietsliefhebber

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Pure perfectie

Waar andere merken het goed genoeg vinden doet Koga er nog een schepje bovenop. "Hier kan nog een lasnaad weg" "Dat kabeltje zit te veel in t zicht". Bij Koga hebben ze zonder meer oog voor detail. En dat merk je wel aan de kwaliteit van de producten.

Unsplash
Unsplash

Travel the world

Die kwaliteit blijkt wel als je kijkt naar de vlogs van Alee Denham (Cyclingabout) waarin hij op de hier links afgebeelde Koga Worldtraveller de hele wereld over fiets. En je hoeft niet meteen de hele wereld over te fietsen, maar denkt u aan een fietsvakantie. Vraag gerust om advies in onze winkel.

Handmade in Holland

Van de ontwerpers tot de vakmonteurs, iedereen draagt een steentje bij aan de perfectie. Zo wordt elke Koga gebouwd door één monteur, one-man-one-bike. Dit zorgt voor uiterste zorgvuldigheid bij de producties en betere kwaliteits controle. Zo komt elke Koga in optimale conditie de fabriek uit.

Unsplash
Unsplash

WINNAAR RED DOT DESIGN AWARD

De KOGA F3 8.0 heeft een prestigieuze RED DOT Design Award gewonnen. Dit is een internationale prijs voor design, die al sinds 1955 wordt uitgereikt. Over de KOGA F3 8.0 zegt de jury het volgende: ‘Dit designconcept is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten, waardoor de KOGA F3 8.0 een hoog comfort biedt, terwijl de fiets een sportieve en elegante look heeft.’

KOGA leasen?

Naar je werk. Door het bos. In het mulle zand. Of over de bergen tijdens je vakantie. Één ding weet je zeker. Je e-bike sluit perfect aan op de wensen die je als gepassioneerde en veeleisende fietser daaraan stelt. Daar hebben we hem op ontworpen. Met (private) lease haal je nóg meer uit die fietservaring. Voor een overzichtelijk bedrag per maand heb jij je perfecte fiets. Zonder dat je je druk hoeft te maken om zaken als onderhoud en reparatie. Alles in het teken van jouw optimale fietservaring.

Unsplash