Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Koga

Voor de echte fietsliefhebber

Bekijk ons aanbod

Pure perfectie

Waar andere merken het goed genoeg vinden doet Koga er nog een schepje bovenop. "Hier kan nog een lasnaad weg" "Dat kabeltje zit te veel in t zicht". Bij Koga hebben ze zonder meer oog voor detail. En dat merk je wel aan de kwaliteit van de producten.

Unsplash
Unsplash

Travel the world

Die kwaliteit blijkt wel als je kijkt naar de vlogs van Alee Denham (Cyclingabout) waarin hij op de hier links afgebeelde Koga Worldtraveller de hele wereld over fiets. En je hoeft niet meteen de hele wereld over te fietsen, maar denkt u aan een fietsvakantie. Vraag gerust om advies in onze winkel.

Handmade in Holland

Van de ontwerpers tot de vakmonteurs, iedereen draagt een steentje bij aan de perfectie. Zo wordt elke Koga gebouwd door één monteur, one-man-one-bike. Dit zorgt voor uiterste zorgvuldigheid bij de producties en betere kwaliteits controle. Zo komt elke Koga in optimale conditie de fabriek uit.

Unsplash
Unsplash

Gedreven uit sport en passie

Over conditie gesproken, wist je dat Koga hun eigen baanwielrenteam hebben? De drang om hun stads- en trekkingfietsen zo licht mogelijk te maken komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Door hun jarenlange ervaring in de sport hebben ze een voorsprong in technologie voor de "gewone" fietsen weten te behalen die kenmerkend is voor de rijkwaliteit van Koga's

KOGA leasen?

Naar je werk. Door het bos. In het mulle zand. Of over de bergen tijdens je vakantie. Één ding weet je zeker. Je e-bike sluit perfect aan op de wensen die je als gepassioneerde en veeleisende fietser daaraan stelt. Daar hebben we hem op ontworpen. Met (private) lease haal je nóg meer uit die fietservaring. Voor een overzichtelijk bedrag per maand heb jij je perfecte fiets. Zonder dat je je druk hoeft te maken om zaken als onderhoud en reparatie. Alles in het teken van jouw optimale fietservaring.

Unsplash