Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Riese & Müller

Duitse Exclusiviteit

Bekijk ons aanbod

Ontdek en ervaar

Riese & Müller, het bewijs dat Duitse degelijkheid gepaard kan gaan met mooi design. De sterk uitgeruste fietsen van Riese & Müller zijn extreem ruim inzetbaar, rondje naar de supermarkt of rondje door de Alpen, de Riese & Müllers kunnen t allemaal aan. Door de bredere band en krachtige motor geven ze de bestuurder het vertouwen om ook de onverharde wegen te volgen en je mee te nemen op een ontdekkingsreis door alle terreinen. 

Jouw keuze

Wat voor fietser je ook bent, bij Riese & Müller is er altijd een fiets die bij je past. Riese & Müller fietsen zijn namelijk naar eigen wens te configureren. Kies je kleur, wat voor versnelling je wil en zelfs welk display kun je kiezen. Bij Riese & Müller gaan ze zelfs zo ver dat je sommige fietsen zelfs kunt uitrusten met ABS. Kom langs in de winkel om met een van de medewerkers uw Riese & Müller samen te stellen.

Dubbele kracht die van binnenuit
Sportief en veilig op pad

Kwaliteit

De kwaliteit is voor Riese & Müller een van de belangrijkste krachtpunten. Een onevenaarbare bouwkwaliteit met zorg voor elke geproduceerde fiets. De fietsen van Riese & Müller worden 1voor1 op aanvraag gebouwd. Geen gehaaste massaproductie, maar gecontroleerde kwaliteit. Hierdoor heeft u altijd een perfect exemplaar.
​​​

Creëer je eigen dashboard

Bent u een fietser die niet meer nodig heeft dan een display waar uw snelheid op wordt weergegeven? Of juist iemand die de hele fietsroute erop kan aflezen? Toch ergens er tussen in? Alles kan, van simpele displays tot navigatie op het stuur en volledige connectiviteit met je smartphone.

Displays, van simpel tot smart

Riese & Müller leasen

​​​​​Het leasen van een Riese & Müller is net als het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijdt jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: pechhulp, onderhoudsbeurten, service, reparaties en verzekering. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Riese & Müller leasen