Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Schindelhauer

Vakmanschap op twee wielen

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Exclusief

Ben je opzoek naar een stadsfiets die echt uniek is? Schindelhauer is met zijn handwerk en uitblinkende design een fiets die je niet vaak zult zien. En als dat nog niet exclusief genoeg is hebben ze ook nog een aantal limited editions. Bijvoorbeeld de Monochrome edition, waar er maar 100 van gemaakt zijn voor de hele wereld.

Unsplash
Unsplash

Klassiek design opnieuw uitgevonden.

Het minimalistische en klassieke fietsdesign kenmerkt Schindelhauer. De combinatie van elegant design en de beste onderdelen zorgt voor een unieke rijervaring. 

Onzichtbaar

De elektrische Arthur is een van de meest subtiele kwaliteit e-bikes. met de MAHLE ebikemotion 250-Watt motor en "in-tube"accu zoeft deze e-bike razendsnel door de urban-jungle. Met unieke ingelegde verlichting in de stuurbocht en zadelpen voor een nog cleanere look.
​​​​​​​Een modern snufje technologie met behoud van de klassieke lijnen van Schindelhauer. 

Unsplash
Unsplash

Moeiteloos fietsen. 

De e-bikes van schindelhauer zijn veelal uitgerust met krachtige en betrouwbare Bosch e-bikesystemen. De ActiveLine en PerformanceLine motoren bezorgen u een soepele en zorgeloze fietservaring. 

Schindelhauer Leasen? 

​​​​​Het leasen van een Schindelhauer is net als het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijdt jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: pechhulp, onderhoudsbeurten, service, reparaties en verzekering. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Unsplash