Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Schindelhauer

Vakmanschap op twee wielen

Bekijk ons aanbod

Klassiek design opnieuw uitgevonden.

Het minimalistische en klassieke fietsdesign kenmerkt Schindelhauer. De combinatie van elegant design en de beste onderdelen zorgt voor een unieke rijervaring. 

Unsplash
Unsplash

In harmonie met de stad.

De stads-en lifestylefietsen van Schindelhauer zijn uitermate geschikt voor in de stad. Dankzij de ontzettend lichte frames en robuuste schakelsystemen manouvreer je gemakkelijk door elke straat.

Moeiteloos fietsen. 

De e-bikes van schindelhauer zijn veelal uitgerust met krachtige en betrouwbare Bosch e-bikesystemen. De ActiveLine en PerformanceLine motoren bezorgen u een soepele en zorgeloze fietservaring. 

Unsplash
Unsplash

Alleen het beste

Verschillende modellen van Schindelhauer zijn uitgerust met een Pinion-Gearbox versnellingssysteem. Door de plaatsing onder de trapas blijft in het achterwiel ruimte over voor een motor, terwijl je niet vastzit aan een derraileurversnelling. 

Schindelhauer Leasen? 

​​​​​Het leasen van een Schindelhauer is net als het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijdt jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: pechhulp, onderhoudsbeurten, service, reparaties en verzekering. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Unsplash