Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Werkplaats

Onze werkplaats, een plek die vakmanschap ademt. Onder leiding van onze werkplaats-chef Sander wordt er elke dag hard gewerkt om te zorgen dat u weer veilig de weg op kan.
Onze werkplaats bestaat uit een team van vier hard werkende fietskenners.

Sander: Onze werkplaats-chef heeft al ruim 20 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van fietsen en heeft zich de laatste jaren laten specialiseren in e-bike onderhoud. Voor elk probleem heeft Sander een oplossing. Waar een wil is, is een weg. Dat is zijn motto. Sander zet zich altijd in om de wens van de klant zo goed mogelijk te vervullen.

Raymon: De rechterhand van Sander. Is een echte alleskunner, de klusjesman, alle project fietsen waar een ander zijn vingers niet aan durft te branden pakt Raymon met beide handen aan. Ook Raymon heeft al jarenlange ervaring in het monteurschap, waardoor hij elke fiets met precisie weet te repareren en af te monteren.

Leon: Onze "chef nieuwe fietsen". Elke nieuwe fiets wordt volledig nagekeken en afgemonteerd door Leon. Want wat vele mensen niet weten is dat nieuwe fietsen nog niet helemaal in elkaar zitten als ze bij ons binnen komen. Of dat soms de kwaliteit vanuit de fabriek niet voldoet aan onze standaard. Hier hebben we Leon voor, hij zorgt dat elke nieuwe fiets onze winkel uit rolt met de kwaliteit die wij voor onze klant willen.


Unsplash

Bij Profile Janssen kunt u ook nog uw band laten plakken.

Staat uw fiets voor een reparatie in de werkplaats, dan kunt u kosteloos een leenfiets meekrijgen (indien beschikbaar).

Ook wanneer u een elektrische fiets brengt voor reparatie hebben wij beperkt elektrische leenfietsen beschikbaar. Graag even bellen voor beschikbaarheid.