Werkplaats

Van dinsdag tot en met vrijdag zijn er bij Profile Janssen verschillende monteurs aanwezig om alle problemen op fietsgebied te verhelpen.

Heeft u een probleem met uw fiets, dan kunt u zonder afspraak de fiets komen brengen. In overleg met de monteurs krijgt u een indicatie wanneer u de fiets weer kunt komen ophalen.
De werkplaats is ruim opgezet, uw fiets staat altijd binnen. Verder hebben wij natuurlijk proffesioneel gereedschap. Voor veel fietsen zijn er speciale gereedschappen nodig, deze hebben wij natuurlijk ook van alle merken. Verder zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen en kunnen daardoor bijna alles repareren.  Bij hoge kosten aan uw fiets nemen wij altijd eerst contact met u op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En als u dat zou willen kunnen wij altijd eerst een prijsopgave maken.
 

Wist u dat?

Bij Profile Janssen kunt u ook nog uw band laten plakken.
 

Leenfietsen

Staat uw fiets voor een reparatie in de werkplaats, dan kunt u kosteloos een leenfiets meekrijgen (indien beschikbaar).
 

Elektrische leenfietsen

Ook wanneer u een elektrische fiets brengt voor reparatie hebben wij beperkt elektrische leenfietsen beschikbaar. Graag even bellen voor beschikbaarheid.