Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Klever

Real 45 E-Bikes

Bekijk ons aanbod

Ons aanbod.

X ALPHA leader of the pack

De X Alpha is de best uitgeruste fiets die Klever te bieden heeft. De Alpha beschikt over de nieuwste features op het gebied van techniek en safety. De Alpha zal dus altijd een voorloop model zijn voor wat er in de toekomst verder gaat komen op gebied van mobility. 

Unsplash
Unsplash

N Rogue 45

Alles wat Klever in de afgelopen jaren geleerd en geinnoveerd heeft, hebben zij in deze fiets gestopt. Een sportief ogende, oersterke speed pedelec met een accu van maarliefst 1200Wh.
Fietsen op topsnelheid was nog nooit zo makkelijk. De krachtige achterwiel-aandrijving lanceert je in no-time naar de gelimiteerde grens van 45km/u, maar zal u niet te hard tegenhouden in het op eigen spierkracht over die grens te gaan. En dat alles voor de mooie prijs vanaf €4999,-!
Dus geniet van de rit en "Take the long way home"

Onderhoudsarm commuten

Een Gates Carbon Belt, een probleemloze Pionion versnelling en een rustige cadans is precies wat je nodig hebt om nog zorgelozer te genieten van je dagelijkse commutes. Deze eigenschappen vind je in de nieuwe X Speed Pinion. Fietsen zonder fratsen, zo hebben we het graag!

Unsplash
Unsplash

Unieke power

Buiten de waanzinnig krachtige achterwiel-motor van de Klever X Series is Klever ook een van de weinige merken met een optie voor een 1200Wh accu. Door deze combinatie rijdt u niet alleen vlotter dan de buurman, maar ook nog verder. Daarom kiest u voor Klever.

Word een leader

Zie je jezelf al rijden op een Klever?
Voor een klein bedrag per maand kunt u al zo'n indrukwekkende fiets leasen. 

Unsplash